Zeki Ceyhan

Zeki Ceyhan

Saflık yarışı!

Saflık yarışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iktidar partisi AKP ile sanki “Saflık yarışına” girmiş gibi görünüyor!

Muhtemelen danışmanlarının “dolduruşuna” gelen CHP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Somali’de çocuklara dağıttığı boyama kitaplarının “fotomontajlı halini gerçek sanarak” Erdoğan’ın ardından vermiş veriştirmiş!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tedbirsizliği kendi partilileri tarafından da eleştiriliyor AKP’liler tarafından da eleştiriliyor!

CHP’liler, “Bu kadar olmaz ki yine iktidarın eline koz verdi” diye eleştirirken AKP’liler de, “Bu ne saflık, kim ne dese hemen inanıyor” diye Kılıçdaroğlu ile gırgır geçmeye çalışıyorlar!

CHP’lilerin eleştirilerini anlıyor ve kendilerine hak veriyoruz!

Bu kadar sık pot kıran, bu kadar sık gafa imza atan bir genel başkana tahammül etmenin zor olduğunun farkındayız! Ama AKP’lilere ne oluyor ki!

Sanki saflıkta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dan geri kalan bir halleri varmış gibi konuşmalarına mana veremiyoruz!

Yahu koca bir devlet yönetimini bugün adını “paralel yapı” olarak koydukları oluşuma teslim eden ve sonradan da yaptıkları hatayı anlayınca, “Saflığımıza geldi” diyenler kendileri değil mi?

Siz “Saflığımıza geldi” diyerek koca devleti bugün düşman olarak ilan ettiğiniz insanlara “teslim edecek” ve herkesten “imza attığınız” bu saflığa saygı duymasını bekleyeceksiniz!

Sonra da kalkıp bir boyama kitabını montajla başka bir kitapmış gibi sunanlara kanan Kemal Kılıçdaroğlu’nu, “Bu kadar da saflık olmaz ki” diye dilinize dolayacaksınız!

Hangi saflık “daha büyük bir saflık” acaba? Bizce AKP’liler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu dillerine dolamadan önce kendi saflıklarını “masaya yatırıp” bir değerlendirme yapmalılar!

Belki de sırf bu saflık özelliğinden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na transfer teklifinde bile bulunabilirler!

“Tam aradığımız adamsın, bizim parti için bulunmaz bir elamansın” diyerek onu aralarına katmak isteyebilirler!

Evet, iktidar partisi ile ana muhalefet partisi adeta bir “saflık yarışına” girmiş gibiler! Bakalım sonunda bu saflık yarışını kim kazanacak? Zannımızca devlet yönetimini adını “paralel yapı” olarak koydukları oluşuma kaptıran iktidar partisinin eline “saflık yarışında” kimse su dökemez! Ana muhalefet liderinin saflığı bu saflık yanında “devede kulak” kalmıyor mu? Bize göre AKP’liler bu konuda hiç ağızlarını açmamalılar!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Zeki Ceyhan Arşivi