2013 LYS Ek Yerleştirme Kılavuzu Ne Zaman Yayınlanacak?

2013 LYS Ek Yerleştirme Kılavuzu Ne Zaman Yayınlanacak?
YGS ve LYS Ek Yerleştirme Tercih Kılavuzu - EK Tercih İşlemleri ile ilgili resmi açıklama ve kılavuz yayınlandığı zaman Habervaktim.com'dan ulaşabilirisiniz.

Adaylar üniversiteli olmak için son bir şans anlamına gelen Ek kontenjanların ne zaman başlayacağını merak ediyor. Tahmini olarak LYS ek yerleştirme ve kontenjan kılavuzu yerleştirme sonuçlarından sonra adaylarının 2013-2014 Öğretim Yılı Yüksek öğretim Programlarına kayıtlarını tamamladıktan sonra tamamlanacak.

2013 YGS ve LYS Ek yerleştirme başvuru tarihleri 2013-2014 Öğretim Yılı Yüksek öğretim Programlarına Kayıt bittikten sonra belli olacak.

2013-2014 Öğretim Yılı Yüksek öğretim Programlarına Kayıtları 2-6 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacak. Bu bilgi esas alındığında 2013 ÖSYS ek yerleştirmelerinin Eylül ayının sonunda yapılabileceği öngörülüyor. Geçen sene Ek tercihler 27 Eylül’de başlamıştı.

 Bu sene sonuçlar erken açıklanmış olsa da ek kontenjanlara yönelik hazırlıkların 6 Eylül üniversitelere kayıtların bittiği tarihten sonra başlayabileceği öngörülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.