Galatasaray Sivasspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray Sivasspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?
Galatasaray Sivasspor Maçı Saat Kaçta Ne Zaman Hangi Kanalda? Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasın da Galatasaray Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasın da Galatasaray Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.23 Kasım Saat 19:00 da başlayacak olan mücadele ligtv ve habervaktim.com dan naklen canlı anlatımla yayınlanacak.

Derbi maçında oynadığı kötü futbol ile hayal kırıklığı yaratan Galatasaray Real Madrid maçı öncesi bu sezon ligin flaş takımı Sivasspor'u Türk Telekom Arena'da konuk edecek.19 puanla 6.sırada bulunan Galatasaray artık kayıp yaşamak istemiyor.

Zirvede Fenerbahçe'den tam 9 puan geride olan sarı kırmızılılar kendi sahalarında kayıp yaşamamak ve Sivasspor'un çıkışına dur demek istiyor.Galatasaray'da Muslera ve Sneijder'in forma giymesi beklenirken Semih ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.
Roberto Carlos ile bu sezon adeta kanatlanan Sivasspor ise zirveden kopmamak için Türk Telekom'da Galatasaray karşısında 3 puan hedefliyor.Sivasspor 22 puanla ligin 3.sırasında.Maçı Halis Özkahya yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.