Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye meydan okuma!

Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye meydan okuma!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Fenerbahçe karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Eğer Kayserispor şampiyon olmuyorsa kimin şampiyon olduğunun bizim için bir önemi yok. Kayserispor'a yakışır bir şekilde kendimize güvenerek, inanarak bir meydan okumaya gideceğiz" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe ile yapacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin yarışta biraz geriye düştüğünü ifade eden Yılmaz, kimseden çekinmediklerini de ekledi.

"KİMSEDEN DE BİR ÇEKİNCEMİZ YOK"

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışı içerisinde olmasıyla ilgilenmediklerini ifade eden Yılmaz, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında geçen hafta kaybetmiş olduğu puan var ama o ne geçen hafta kaybettiği puan ne de şampiyonluk yarışında olması bizi ilgilendiriyor. Eğer Kayserispor şampiyon olmuyorsa kimin şampiyon olduğunun bizim için bir önemi yok. O yüzden kesinlikle korkmadan Kayserispor'a yakışır bir şekilde kendimize güvenerek, inanarak bir meydan okumaya gideceğiz. Fenerbahçe'ye saygımız sonsuz, taraftarına saygımız sonsuz. Yarışta biraz geri duruma düştüler. Biz Kayserispor'un hedefleri doğrultusunda oraya kazanmaya gideceğiz. Kazanmak için bütün planımızı, programımızı ona göre yapıyoruz. Dediğim gibi kimseden de bir çekincemiz yok"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.