Başbakan Erdoğan Konuştu

Başbakan Erdoğan Konuştu
Başbakan Erdoğan Şanlıurfa'da partisinin mitinginde halka hitap etti.

Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

- Bu HDP eşbaşkanı geçen gün bir televizyon programında falanca ismi CHP'ye önerdik kabul etselerdi onlara destek verecektik diyor. Çevrenizdekilere bunu anlatın bu HDP, CHP ile işbirliği yapıyor deyin. CHP kimdir? CHP dikta yönetimi demektir, CHP ezanı Türkçe okutmak demektir, CHP demek yoksulluk demektir. İşte HDP bu millet adına onlarla pazarlık yapıyor, sadece CHP ile değil MHP ile de pazarlık yapıyor.

HALA ANNELERİN AĞLAMASINI İSTEYENLER VAR

- Bugün hala anneleri ağlatmak isteyenler var. Bugün hala anneyi çocuğundan koparmak isteyenler var. Ama anneler eski anneler değil, İşte bugün Diyarbakır'da anneler başkaldırdı. Hani HDP niye sesin çıkmıyor? Hani demokrasi vardı? İşte bu HDP'nin gerçek yüzü bu.

CHP, O SANATÇILARI LİNÇ EDİYOR

- Bu CHP benim vizyon belgemi açıkladığım toplantıya katılan sanatçıları linç ediyor. "Bu devirler geçti. Sanat kimsenin elinde değil, sanatçı da kimsenin kölesi değil. Ben sanatçı dostlarıma, kardeşlerime sesleniyorum: Artık eski Türkiye'de yaşamıyoruz. Size bu hakaretleri yapanların hepsi o hakaretleriyle baş başa kalacaktır. Siz de onurunuzla sanatınızla bu ülkenin geleceğine yön vereceksiniz. Bunlar bir zamanlar Ahmet Kaya'ya çatal, bıçak fırlattılar. O Ahmet Kaya ki özgürlükçü bir insandı, O Ahmet Kaya ki benim cezaevine girdiğim zamanda beni uğurlamaya gelmişti.

BEDELİNİ ÖDEYECEKLER

- Şu anda 10 Ağustos öncesinde yine CHP, MHP, onlarla birlikte HDP, Pensvilvanya ile işbirliği halindeler. 10 Ağustos'ta bu kirli ititfakın bedelini ödeyecekler.

ŞANLIURFA'YA HIZLI TREN MÜJDESİ

Şanlıurfa'yı Ankara, İstanbul, Karaman, Gaziantep'e hızlı trenle bağlama kararı aldık. İnşallah projemiz hazır önümüzdeki dönemde bu çalışmayı başlatacağız. Bizim Şanlıurfa'ya büyük bir miting alanı yapmamız lazım. Şanlıurfa'ya yakışanı belediye başkanımızın yapacağından şüphem yok.

GAZZE'DE KATLİAM VAR

Biz ramazanı böyle geçirirken Filistin böyle geçirmiyor, Suriye böyle geçirmiyor, Mısır böyle geçirmiyor. Ve dünyanın sesi çıkmıyor. Hepsiyle görüşüyorum konuşuyorum bakıyorsun hala hepsi İsrail'e hak veriyor. Terör estiriyor terör, Türkiye-İsrail normalleşsin dediler ben dedim ki özür dileyecek, tazminat ödeyecek ve Filistin'e ambargoyu kaldıracak dedim.
 İkisini yaptı ama ambargoyu tam kaldıracakken yine bomba yağdırmaya başladı. Biz bunlarla nasıl normalleşelim. Bu CHP'nin, MHP'nin, HDP'nin niye sesi çıkmıyor siz gidin Esed'le kahvaltı yapın hattta Netanyahu ile kahvaltıya oturun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum