Bayramda Hava Nasıl Olacak?

Bayramda Hava Nasıl Olacak?
Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı süresince yurdun büyük kısmında yağış beklenmediği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı süresince hava durumuna ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada,bayramda yurdun büyük kısmında yağışbeklenmediği bildirildi. Bayramın birincigünü Doğu Karadeniz ile DoğuAnadolu'nun kuzeydoğusunda, ikinci günüArtvin ve Ardahan çevrelerinde, üçüncügünü ise Kars, Ardahan ve Erzurum'unkuzeyinde kısa süreli sağanak geçişlerigörülebileceği tahmini yapıldı. Bayramsüresince kıyı bölgelerinde sıcaklık mevsim normallerinde seyrederken, içbölgelerden mevsim normallerinin birkaç derece üzerinde seyredecek.  

Meteoroloji'den yapılan açıklama şöyle; Bugün, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Akdeniz'in iç ve yüksek kesimlerinin gök gürültülü sağanak yağışlı, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Bartın'ın kısa süreli hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

26.07.2014 Cumartesi günü Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Bilecik, Eskişehir, Bolu, Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye, Hatay'ın kıyı kesimi ile Artvin ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor. 

27.07.2014 Pazar günü Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Sivas, Adana, Osmaniye ve Hatay'ın Kıyı kesimleri ile Antalya'nın doğusunda dağlık kesimlerde gök gürültülü sağanak yağışlar görüleceği diğer bölgelerimizin ise parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAYRAMIN İLK 3 GÜNÜ...

Ramazan Bayramı süresince Yurdun büyük bölümünde yağış beklenmiyor, Bayramın1. Günü Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda, 2. Günü Artvin ve Ardahan çevrelerinde, 3. Günü ise Kars, Ardahan ve Erzurum'un kuzeyindekısa süreli sağanak geçişleri görülebileceği tahmin ediliyor. Yurdumuzun iç vedoğu bölgelerinde mevsim normallerinin birkaç derece üzerinde kıyı kesimlerde isenormalleri civarında seyreden hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.