Erdoğan'ın Maçı Canlı Yayında

Erdoğan'ın Maçı Canlı Yayında
Gençlik yıllarında amatör futbolcu olan Başbakan Tayyip Erdoğan, cumartesi günü Başakşehir Futbol Kulübü'nün spor tesislerinin açılış töreninde 30 dakika top koşturacak.

Başbakan Erdoğan, Diyarbakır mitinginin ardından İstanbul’a dönerek, Başakşehir Futbol Kulübü’nün spor tesislerinin açılış törenine katılacak. Acun Ilıcalı’nın her detayıyla yakından ilgilendiği tören renkli görüntülere sahne olacak.

ERDOĞAN SAHADA TER DÖKECEK

Futbol camiasını bir araya getirecek organizasyonda Türk futbol tarihine imza atmış futbolcular ile şu an Süper Lig'de oynayan futbolcular karma özel bir maç yapacak. Maçın en büyük sürprizi ise gençlik yıllarında amatör olarak futbol oynayan Başbakan Erdoğan olacak. Erdoğan da futbolcularla birlikte sahaya inerek 15’er dakikadan iki devre oynanacak maçta 30 dakika ter atacak. Takımların 6’şar oyuncudan oluşması planlanıyor.

SÜPER LİG KALİTESİNDE YAYIN

Fatih Terim, Tanju Çolak, Rıdvan Dilmen gibi isimlerin oynanacağı maçı Süper Lig hakemlerinden birinin hatta Dünya Kupası’nda başarılı performansıyla göz dolduran Cüneyt Çakır’ın yönetebileceği ancak şu an kesinleşmediği belirtiliyor. Organizasyon için Süper Lig maçlarındaki kalitenin yakalanması için profesyonel bir hazırlık yapıldı. HD kalitesinde canlı yayınlanacak maçta 8 kamera, dünya kupasında kullanılan spider cam, slow motion ve Jimmy Jip kameralar kullanılacak. Maç ünlü bir spor spikeri tarafından anlatırken yine ünlü bir spor adamı tarafından yorumlanacak.

BABASI İZİN VERMEMİŞTİ

Erdoğan, 1969 yılında, 15 yaşındayken Camialtı Spor Kulübü’nden transfer teklifi alarak bu kulüpte daha önce sürdürdüğü spor etkinliklerine ilk büyük adımı attı. Erdoğan, daha sonra Camialtı Spor Kulübü’nden İ.E.T.T’ye transfer oldu. 1976 yılında İETT futbol takımı da İstanbul şampiyonu oldu. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan ve sarı lacivertli kulüpte kongre üyeliği bulunan Erdoğan, bir sohbette kendisine Kaloperoviç döneminde (1976-78) Fenerbahçe’den teklif geldiğini, ama babasının rızası olmadığı için profesyonel futbola geçemediğini anlattı.

Organizasyonun açılış töreni ve özel maç için 12 kameralı prodüksiyon gerçekleştirilecek ve özel kamera sistemleri kullanılacak. ACTA Medya ve Media Pro işbirliğiyle gerçekleştirilecek yayında 1 Spydercam (Örümcek kamera, 1 High Speed Phantom kamera, 2 Süper Slow Motion kamera, 1 steadycam, 1 jimmy jib kamera da kullanılacak.
Karşılaşma spiker anlatımlı ve yorumcu katılımlı, grafik-kj destekli olarak aşağıdaki frekanslardan kullanıma açık dağıtılacaktır.
 
Frekans Tarihi: 26.07.2014 CUMARTESİ / Yayın Saatleri: 21:00 – 23:00
 
EKRANDA SKORBOARD, MAÇ SÜRESİ, GİREN ÇIKAN OYUNCU BİLGİLERİ GİBİ DETAYLAR DA YER ALACAKTIR. SÜRE SAYIMI EKRANIN SAĞ KÖŞESİNDE TRT/NTV/LİG TV LOGOLARININ MESAFELERİ DİKKATE ALINARAK BU LOGOLARIN ALTINA YERLEŞTİRİLECEKTİR. MAÇTA SPİKER ANLATIMI VE YORUMCU DA OLACAK. 
 
HD – 9 MHZ / TURKSAT 3A 42 Derece
Dowlink Frequencies: 12593
Symbol Rate: 6666
FEC: 5/6 - Vertical
 
SD – 3 MHZ / TURKSAT 3A 42 Derece
Dowlink Frequencies: 11500
Symbol Rate: 4444
FEC: 5/6 - Vertical
SOUND DETAILS: Ch1-Ch2 Naturel Sound / Ch3-Ch4 Commentary Sound

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum