Yüksekova'dan Acı Haber!

Yüksekova'dan Acı Haber!
Hakkari'de hain saldırı...PKK terör örgütü mensupları kentin en işlek caddesinde 3 askeri şehit etti.

Terör örgütü PKK gündüz vakti Hakkari Yüksekova ilçesinde 3 askerimizi şehit etti. Sivil giyimli olarak kent merkezinde dolaşan biri uzman çavuş, ikisi er 3 askerin başlarından vuruldukları öğrenildi.

PROFESYONEL BİR SUİKAST

Elde edilen ilk bulgulara göre teröristler sivil giyimli olan askerleri evlerinden itibaren takibe aldılar. Aynı zamanda arkadaş olan 3 askeri kent merkezine kadar takip eden teröristler, Cengiz Topel Caddesi'nde harekete geçtiler.

Arkadan yaklaşadan teröristler askerlerin doğrudan başlarına hedef alarak ateş açtılar. Başlarına isabet eden mermilerle olay yerinde şehit düşen askerlerin sivil giyimli olmaları dikkat çekti.

KARS'TAKİ OLAYIN İNTİKAMINI MI ALDILAR !

Hakkari'de 3 askerin hain bir saldırı sonucunda şehit edilmesinin, dün Kars'ta yaşanan olayla alakalı olduğu yorumları yapıldı.

Kars'ın Kağızman ilçesindeki hidroelektrik santraline saldıran 4 PKK'lıya güvenlik güçleri tarafından olay yerinde müdahalede bulunulmuş çıkan çatışmada 3 PKK'lı ölü olarak ele geçirilmişti.

TSK ANKARA'DAN TALİMAT ALMADAN MÜDAHALE ETTİ

Çözüm süreci kapsamında terör örgütü PKK'ya yapılacak her operasyonda Ankara'dan talimat alan  ve sıcak çatışmaya girmekten kaçınan TSK, dün Kars'ta inisiyatif kullanarak teröristleri etkisiz hale getirmişti.

TSK'nın bu müdahalesini beklemeyen PKK bugün doğrudan TSK mensubu olan uzman çavuşları hedef aldı.

OLAY YERİNDEN ŞOK GÖRÜNTÜLER

Olay yerinde şehit edilen uzman çavuşların fotoğrafları ise hemen sosyal medyaya düştü. Uzman çavuşları hastaneye yetiştirmek yerine fotoğraflarını çekenler bu kareleri twitter üzerinden yaydılar.

TSK'DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:"Bölücü Terör Örgütü mensubu silahlı üç terörist tarafından; 25 Ekim 2014 günü saat 16.00'da, Hakkâri İli Yüksekova İlçe Merkezinde düzenlenen silahlı saldırı sonucu, bir Uzman Jandarma Çavuş ve iki Jandarma Er şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz."


res1-002.jpg

res2-001.jpg

res3-001.jpg

GAZETEVAHDET.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
47 Yorum