O Sapık Yakalandı!

O Sapık Yakalandı!
Servis şoförü, lise öğrencisi kızlardan birine 3 yıl boyunca tehditle tecavüz etti, diğerine tacizde bulundu! 1 ay tutuklu kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktılar. 22 yıl 2 ay 7 gün hapis cezası alınca kaçan şoför, 9 ay sonra yakalan

Aydın’da lise öğrencisi iki kızdan birine 3 yıl boyunca tehditle tecavüz ettiği, bir diğerine ise silah zoruyla tacizde bulunduğu ileri sürülen servis şoförü 42 yaşındaki S.B., geçen 15 Ocak’ta tutuksuz yargılandığı davada hakkında verilen 22 yıl 2 ay 7 gün hapis cezası sonrası ortadan kayboldu. Saklandığı bir bağ evinde Jandarma tarafından yakalanan S.B. cezaevine konuldu.
 
Aydın’ın Umurlu Mahallesi’nden Efeler Merkez’deki bir liseye servis aracıyla öğrenci taşıyan S.B., 9 Nisan 2012’de kız öğrencilerden 16 yaşındaki A.G.’ye iddiaya göre, elle tacizde bulundu. Evli 2 çocuk babası S.B., kendisine karşı koyan A.G.’yi  tabancayla tehdit etti. Tesadüfen servis aracında yaşananları gören başka bir öğrenci, durumu okul müdürüne anlattı. Okul müdürü, konuyu araştırması için rehber öğretmeni görevlendirdi. Rehber öğretmen öğrencilerle görüştü. Tacize uğrayan A.G.’nin dışında, öğrencilerden 16 yaşındaki H.K.’nin de üç yıl boyunca, kendisini tehdit eden servis şoförü S.B.’nin tecavüzüne uğradığı ortaya çıktı. Bunun üzerine okul yönetimi, durumu polise bildirdi.
 
1 AY YATTI, SERBEST KALDI
 
Şikayet üzerine yakalanan S.B., gözaltına alındı. Servis minibüsünde yapılan aramada ruhsatsız bir tabanca ile iki av tüfeği ele geçirildi. S.B., polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek susma hakkını kullandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.B., tutuklandı. Yaklaşık bir ay cezaevinde kalan S.B.’nin yargılanmasına tutuksuz olarak devam edildi.
 
22 YIL 2 AY 7 GÜN HAPİS
 
S.B. hakkında 7 Haziran 2012 günü açılan dava, Aydın 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. 16 yaşındaki H.K.’ya 2009, 2011 ve 2012 yıllarında birçok kez tecavüz ettiği belirlenen ve 16 yaşındaki A.G.’yi de tabanca ile tehdit ederek tacizde bulunduğu ileri sürülen S.B. hakkındaki dava 15 Ocak 2014 tarihinde sonuçlandı. S.B.’ye 22 yıl 2 ay 7 gün hapis cezası verildi ve hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. Duruşmalara katılmayan S.B., kararın ardından ortadan kayboldu.
 
YAYLA EVİNDE YAKALANDI
 
S.B.’nin yakalanması için polis ve jandarma çalışma başlattı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, S.B.’nin Terziler Mahallesi Sinekkonmaz Mevkisi’nde bulunan yayla evinde sakladığını öğrendi. Dün Sabah saatlerinde eve operasyon yapan jandarma timleri, 9 aydır kaçmayı başaran S.B.’yi yakaladı. İşlemleri tamamlanan S.B., adliyede kararın yüzüne okunmasının ardından Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum