İptal Nedeni Başörtüsü Mü?

İptal Nedeni Başörtüsü Mü?
Gölcük Donanma Komutanlığı 10 Kasım nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarışma düzenledi. Ancak ödül töreni son anda iptal edildi. İptal gerekçesi ile ilgili çarpıcı iddialar var.

10 Kasım Atatürk Haftası nedeniyle Gölcük Donanma Komutanlığı, Gölcük’teki ilk ve orta dereceli okullarda okuyan öğrenciler arasında bir yarışma düzenlendi. Resim, şiir ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmaya çok sayıda öğrenci katıldı. 

SON DAKiKADA iPTAL EDiLDi

Oluşturulan jüri tarafından dereceye giren eserler tespit edildi. Bu öğrencilere ve okullarına dereceye girdikleri haber verildi. 10 Kasım günü dereceye giren öğrenciler ve öğretmenleri Donanma Komutanlığı Sinema Salonuna gitti. Daha önce açıklanan programda 10:45-11:00 saatleri arasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verileceğinin duyurulmasına rağmen ödül töreni yapılmadı.

ÖĞRENCi RESiMLERi iSTENMiŞ

İlgililer buna program yoğunluğu gerekçe gösterdi. Ancak aileler ve öğrencilerden alınan bilgiye ödül töreni öncesi, askeri bir yetkilinin okullardan dereceye giren öğrencilerin resimleri istendi. Ödül alanlar arasında başörtülü öğrencilerin olması nedeniyle törenin ödül takdimi kısmının iptal edildiği öne sürüldü.

Vahdet Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum