Bu Oyuna Gelmeyin!

Bu Oyuna Gelmeyin!
Vahdet, 25 Nisan'daki sayısında HDP’nin batı şehirlerinde Türk Bayrağı kullanarak siyasi istismara girişeceğini kamuoyuna duyurmuştu.

Doğu illerinde tek bir Türk Bayrağı dahi açmayan HDP, Aydın, Muğla ve Kayseri mitinglerinde Türk Bayrağı açarak bayrak istismarına soyundu.

DOĞU MİTİNGLERİNDE YOK

Türkiye'nin doğu şehirlerinde yaptıkları mitinglerde Türk bayrağı açmayan HDP, oy arayışında olduğu batı şehirlerinde bu kuralını deldi. Aydın ve Muğla mitinglerinde Türk bayrağı açtığı görülen HDP seçime günler kala batıdan oy devşirme peşine düştü. 

untitled-1-164.jpg
 

PSİKOLOJİK OPERASYON

MHP Gaziantep Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Vahdet’e yaptığı açıklamasında, Abdullah Öcalan, Cemil Bayık gibi isimlerin aktif olduğu bir topluluğa siyasi parti bile demenin doğru olmadığını vurgulayarak, “HDP, Türk halkına yurt dışı destekli olağanüstü bir psikolojik operasyon düzenliyor ve başarılı oluyor. Bunu da Türk Milleti’nin en hassas olduğu objelerden biri olan ‘bayrak’ üzerinden yürütüyorlar. Propaganda konusunda yurt dışında eğitim almış kişilerle bu çalışmalarını yürüttüğünü düşünüyorum. Terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP’ye karşı halkımız uyanık olmalı, oyuna gelmemelidir” ifadelerini kullandı. 

BU ‘SEVGİ’NİN SEBEBİ BARAJ KORKUSU!

untitled-2-085.jpg

Türk Bayrağı’nı ‘asimilasyon’ ve ‘sömürge’ sembolü olarak gören PKK-HDP sempatizanları, daha önce birçok doğu ilinde Türk Bayrağı’nı yakmış ve gönderdeki bayrakları indirmeye çalışmıştı. Uzmanlar HDP’nin sözde bayrak ‘sevgisinin’ baraj korkusundan kaynaklandığını değerlendiriyor.

Vahdet Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum