Fırat’ımızı Böyle Şehit Etmişler!

Fırat’ımızı Böyle Şehit Etmişler!
Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde PKK sempatizani grubun ellerinde satır,bıçak, ve sopalarla Fırat Çakıroğlu’nu şehit ettiği görüntülere ulaşıldı.Görüntülerde Çakıroğlu’nun yaralı olarak dışarıda yaklaşık 7 dakika oturduğu görüldü.

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde PKK sempatizanı ve ülkücü öğrenciler arasında geçen şubat ayında çıkan kavgada, Ülkü Ocakları’nın Ege Üniversitesi sorumlusu, Tarih Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu PKK’larca şehit edilmişti.


Bacağından aldığı bıçak darbesiyle atar damarı kesilen Çakıroğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.Ege Üniversitesi’nde meydana gelen ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ölümü ile biten olayların kampus yerleşkesinde bulunan güvenlik kameraları tarafından da kayıt edildiği ortaya çıktı.

Edebiyat Fakültesi önünde bulunan kafe yanındaki güvenlik kamerası kayıtlarına göre saat 16.45’te başladı.

Yaklaşık 3 dakika süren karşılıklı taş atmadan sonra PKK sempatizanı grup kaçmaya başladı. Bu sırada elinde sopa olduğu tahmin edilen Nurullah S.’nin kafenin içine girdiği belirlendi. Nurullah S.’nin ardından kısa süre sonra ise aynı kafeye Fırat Yılmaz Çakıroğlu girdi.

30 SANİYE SONRA

Nurullah S.’nin ardından kafeye giren Çakıroğlu, tam 30 saniye sonra dışarıya çıktı ve kafenin önünde bulunan bir sandalyeye oturdu. Bacaklarının kanadığı ve acı çektiği görülen Çakıroğlu’nun yardımına önce arkadaşları koştu.

Bıçak darbesiyle atar damarı kesilen ve aşırı kan kaybettiği belirlenen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun kanamasını durdurmak için bir öğrencinin montunu çıkardığı ve kanamanın olduğu yere bastırdığı görüldü.

videogaleri.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum