İngiltere İzlanda maçı skor kaç kaç ?

İngiltere İzlanda maçı skor kaç kaç ?
İngiltere İzlanda maçı için nefesler tutuldu. taraftarlar büyük bir heyecanla İngiltere İzlanda maçını takip ediyor. Peki, İngiltere İzlanda maçı skor kaç kaç biter? Maç bitiminde İngiltere İzlanda maçı özet goller burada olacaktır...

İlk kez katıldığı Avrupa Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imzasını atarak, adını ikinci tura yazdıran İzlanda, bu akşam kupanın favorileri arasında yer alan İngiltere ile kozlarını paylaşacak.

İNGİLTERE 1-2 İZLANDA canlı anlatım

46' Taktik bir değişiklik; Eric Dier oyundan çıkıyor ve yerine Jack Wilshere oyuna dahil oluyor.46' İkinci yarı hakemin düdüğü ile başlıyor.

45'+1' Hakemin düdüğü ile ilk yarı sona eriyor.45' Maç İzlanda lehine kale vuruşu ile devam edecek.44' İngiltere atağı, Wayne Rooney topun gelişine doğru vuruşunu yaptı ancak etkili bir vuruş yapamıyor ve topu auta gönderiyor.

44' Ceza sahasına doğru Kyle Walker ortasını yapıyor.44' Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %66 - Misafir takım için %34 olarak gerçekleşti.44' İzlanda takımından Aron Gunnarsson, Wayne Rooney ile yaptığı mücadele sırasında rakibini çekiyor.

26' Maç İzlanda lehine kale vuruşu ile devam edecek.24' Joe Hart faülü yapan oyuncu, Ragnar Sigurdsson rakibi tarafından itiliyor ve faül atışı kullanılacak.23' Topu uzaklaştıran Harry Kane.23' İzlanda tarafından ceza alanına doğru uzun bir taç atışı.23' Topu uzaklaştıran Kyle Walker.

23' Ceza sahasına doğru Gylfi Sigurdsson ortasını yapıyor.22' Topu uzaklaştıran Johann Berg Gudmundsson.22' İngiltere atağında Gary Cahill kafayla topu takım arkadaşına kazandırıyor.22' İngiltere adına Wayne Rooney sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor.22' Kolbeinn Sigthorsson rakip atağı kornerle savuşturdu. Köşe vuruşu kullanılacak.

22' Harry Kane serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor.21' Arkadan yapılan harekete hakem faulü veriyor. Daniel Sturridge Birkir Saevarsson tarafından faul ile durduruldu.20' Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %67 - Misafir takım için %33 olarak gerçekleşti.20' Maç İzlanda lehine kale vuruşu ile devam edecek.19' Golün asistini yapan oyuncu Jon Dadi Boedvarsson.

19' golGOL - Kolbeinn Sigthorsson golü atıyor.18' İzlanda takımından Jon Dadi Boedvarsson takım arkadaşına pas veriyor.17' Hannes Thor Halldorsson çıkıyor ve topu kontrol ediyor.
13' İngiltere adına Wayne Rooney sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor.12' İngiltere takımından Harry Kane orta yaparak topu ceza sahasına göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu bunu engelliyor.

12' İngiltere atağında Daniel Sturridge topu defansın arkasına gönderiyor, ancak rakip oyuncu araya giriyor.10' Topu uzaklaştıran Jon Dadi Boedvarsson.10' Wayne Rooney serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor.10' İzlanda takımından Aron Gunnarsson, Raheem Sterling ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.7' Maç İzlanda lehine kale vuruşu ile devam edecek.6' Golün asistini yapan oyuncu Kari Arnason.

6' golGOL - Ragnar Sigurdsson topu voleyle ağlara gönderiyor.6' İzlanda atağında Kari Arnason kafayla topu takım arkadaşına kazandırıyor.6' İzlanda tarafından ceza alanına doğru uzun bir taç atışı.

4' G O L - İngiltere penaltı atışı ile golü buluyor. Golü atan oyuncu Wayne Rooney.4' PENALTI! - Raheem Sterling, Hannes Thor Halldorsson tarafından ceza sahasında iken düşürüldü.4' İngiltere atağında Daniel Sturridge topu defansın arkasına gönderiyor.3' Raheem Sterling topu önce düzeltti ve vuruşunu yaptı ancak etkili bir vuruş olmadı.2' Maç İzlanda lehine kale vuruşu ile devam edecek.

1' Topu uzaklaştıran Birkir Bjarnason.1' Ceza sahasına doğru Kyle Walker ortasını yapıyor.1' Saha zemini futbol için oldukça elverişli görünüyor.1' Hava kapalı, gökyüzü bulutlarla kaplandı.1' Santra vuruşunu kullanan takım İngiltere.0' Son kontroller yapıldı, hakem yardımcıları ile göz göze geldi ve karşılaşmanın ilk düdüğünü çalıyor.0' Bu önemli maça Allianz Riviera ev sahipliği yapacak. Her iki takımı da sahaya çıkmasını bekliyoruz; harika bir maçın bizleri beklediğini düşünüyoruz.

İki takım bundan önce iki kez karşı karşıya gelmiş, İngilizler rakibini 1 kez yenip, 1 kez berabere kalırken, rakip kaleye de 7 gol göndermişti.

İzlanda ise Ada temsilcisinin kalesine 2 gol atmıştı. İngilizler’de Lallana’nın sakatlığı bulunuyor ve oynayıp oynamayacağı henüz belli olmadı.

İzlanda’da ise herhangi bir eksik bulunmuyor. Saat 22.00’de başlayacak mücadele, TRT 1 ve Lig TV’den ekranlara gelecek. 

İngiltere'nin ilk 11'i: Hart, Walker, Rose, Cahill, Smalling, Sterling, Kane, Rooney, Sturridge, Dier, Alli
İzlanda'nın ilk 11'i: Halldorsson, Saevarsson, Arnason, Sigurdsson, Skulason, G. Sigurdsson, Gunnarsson, Gudmundsson, Bjarnason, Sigthorsson, Bodvarsson.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.