PFDK, başkanlara ceza yağdırdı!

PFDK, başkanlara ceza yağdırdı!
PFDK,açıklamalar nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Bursaspor başkanı Ali Ay'a ceza yağdırdı.

İşte PFDK'nın açıklaması: 

"Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 30.08.2016 tarih ve 4 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

1-  FENERBAHÇE A.Ş. başkanı AZİZ YILDIRIM’ın,  sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 120 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 140.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının devam eden cezasının bitimini takiben başlatılmasına,

2- BURSASPOR Kulübünün, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)
BURSASPOR Kulübü başkanı ALİ AY’ın, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

3- GALATASARAY A.Ş.’nin, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

GALATASARAY A.Ş. başkanı DURSUN AYDIN ÖZBEK’in, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

4-TRABZONSPOR A.Ş. Yöneticisi GÖKHAN SARAL’ın, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından ve rakip kulüp başkanına yönelik hakareti nedeniyle 180 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 290.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

5-  TFF Yönetim Kurulu üyesi YAŞAR AŞÇIOĞLU’nun, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)
Karar verilmiştir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.