B. Dortmund Real Madrid maçı skor kaç kaç?

B. Dortmund Real Madrid maçı skor kaç kaç?
Dortmund Real madrid maçı skor kaç kaç bitecek büyük merak konusu. Taraftarlar bu maça kilitlendi. Borussia Dortmund Real Madrid maçı skor ve özet maç bitiminde haberimizde olacak...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın önemli maçında Borussia Dortmund, Real Madrid'i Almanya'da ağırlayacak. Borussia Dortmund ve Real Madrid, F Grubu'ndaki ilk maçlarından galibiyetle ayrılmışlardı. Avrupa'nın en büyük futbol arenasında Borussia Dortmund, deplasmanda Legia Varşova'yı 6-0 mağlup ederken, Real Madrid ise Santiago Bernabeu'da Sporting Lizbon'u 2-1 yenmişti. 

Dortmund 2-2 Real M.

Borussia Dortmund - Real Madrid hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund - Real Madrid mücadelesi haftanın şifresiz yayınlanacak tek karşılaşması olurken, 21.452te başlayacak maçı TRT 1 naklen yayınlayacak. 

Real Madrid'in yıldızından Emre Mor'a övgü

Real Madrid'in İspanyol golcüsü Alvaro Morata, Borussia Dortmund forması giyen milli yıldız Emre Mor'a övgüler yağdırdı.

Bild'e konuşan Morata; "Emre Mor beni çok büyülüyor. Dortmund çok iyi bir transfer yaptı. Ne kadar hızlı olduğunu gördünüz mü? Topla inanılmaz şeyler yapıyor. Avrupa'nın en iyi futbolcularından biri olabilir." sözlerini kullandı.

Emre Mor yaz transfer döneminde 7 milyon euro karşılığında Danimarka ekibi Nordsjaelland'dan Borussia Dortmund'a transfer olmuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.