Şenol Güneş: "Rotasyon yapmıyorum"

Şenol Güneş: "Rotasyon yapmıyorum"
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Alman futbolcu Andreas Beck, basın toplantısı düzenledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Alman futbolcu Andreas Beck, Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak olan Dinamo Kiev maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda İlk sözü alan Andreas Beck, 'Beklenti yüksek. Tarihi bir maç bizi bekliyor. Vodafone Arena'da ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıkacağız.Geçen sezon sıkı çalıştık burada olmak için. Yarın kim oynar bunu göreceğiz. Kimin oynayacağına teknik direktör karar verir. Dengeli bir gruptayız. Gruptan çıkmak istiyorsak iç sahadaki maçlarımızı kazanmalıyız. Dışarıda da kaybetmemek önemlidir' dedi.

Andreas Beck'İn ardından toplantıya Güneş devam etti.Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle;

"Savunmada pozisyon veriyorlar"

Yarın kazanmayı arzulayarak sahaya çıkacağız. Dinamo Kiev sıradan bir takım değil, çok koşan ve ciddi bir takım. Çok koşmamız gereken bir maç olacak.Maçtan hem keyif alıp hem de sonuca gitmek istiyoruz. Napoli maçında az pozisyon oldu ama 2-1 kaybettiler. Savunmada pozisyon verebiliyorlar. Şampiyonlar Ligi oynamak için şampiyon olduk. O zaman gereğini yapacağız. Rakip ayırmayacağız. Ciddi bir rakiple oynayacağız. Oyun kontrolünü kaybetmeden akıllı ve sabırlı olmalıyız. Oğuzhan değerli bir oyuncu ama bu sezon isitkrarı yakalayamadı.

"Oğuzhan oynamayabilir"

Oğuzhan'ın durumunun mevkiyle alakası yok, her futbolcunun böyle dönemi olacaktır, bunu aşar. Ağrısı var, oynamayabilir. Antrenmanda Oğuzhan'ın son durumuna bakacağız. Rotasyon kelimesini kullanmıyorum 24 oyuncumuz var.  Rakibe ve oyuncuların durumuna göre 11 yapıyorum.

"Rotasyon yapmıyorum"

Gökhan da Beck de kötü değil. Benim takımımda ayrım yok. Oynamayanlar da bizim oyuncularımız onlar da gelip oynayabilir. Oyuncularımın durumuna bakarak kadroyu kuruyorum. Oğuzhan dışında yarınki maçta kadroya giremeyecek futbolcu yok. Rostasyon yapıyor olsaydım durup dururken Atınç ile Rhodolfo'yu oynatırdım. Marcelo-Tosic değil başka biri oynardı. Taraftar profili değişebiliyor, ben değişimi olumlu olarak görüyorum. Bizim olumsuz bakışımız yok.

"Gökhan İnler hiç yabancılık çekmedi"

Biz oynayacağımız oyunla taraftarın coşkusunu arttırmalıyız. Elimizdeki her oyuncu gibi Talisca ve Aboubakar'ı kullandık. Talisca'nın yetenekleri var ama oyundaki temposunu göremedik. Aboubakar'ın fizik gücü iyi ama 90 dakika oynatamadık. Hepsi Beşiktaş'ın oyuncusu, geç geldikleri için verimleri farklı. Gökhan İnler daha rahat, hiç yabancılık çekmedi.

"Rhodolfo ve Beck hazır"

Her 90 dakika iyi oynarlarsa ben 11 oyuncuyla götürürüm. Keşke öyle olsa. Benim şu an tek hedefim gruptan çıkmak. İnşallah Dinamo Kiev, Napoli maçında yediği şanssız ve hatalı golleri yarın bizim maçta da yer. Rhodolfo hazır ama Marcelo ve Tosic son maçlarda iyi oynadı. Herhangi bir düşüş olursa Rhodolfo hazır. Beck de hazır. Puan hesabı yapmıyorum. Napoli'nin şu anda avantajı var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.