El Bab'tan Türklere mesaj

El Bab'tan Türklere mesaj
Özgür Suriye Ordusu komutanları, Fırat Kalkanı Harekatı ile özgürleştirilen El Bab kentinden Türkiye'ye mesaj yolladı. Suriyeliler, PKK ve DEAŞ teröristlerine de meydan okudu.

El Bab'ın Fırat Kalkanı Operasyonuyla özgürleşmesinin ardından şehirde bayram sevinci yaşandı. Suriyeliler yıllardır DEAŞ işgalindeki topraklarına geri dönmenin mutluluğunu kutladılar.

Kutlamalarda Türkiye'nin El Bab operasyonundaki kararlılığına dikkat çeken Suriyeliler, DEAŞ ile birlikte PKK teröristlerine de meydan okudular.

Özgür Suriye Ordusunun savaşçıları, besmele çekerek başladıkları konuşmalarında,
"El Bab özgürlüğüne kavuştu, özgür El Bab'dan Türk kardeşlerimize sesleniyorum, burayı sizlerin manevi ve maddi desteklerinizle özgürleştirdik" diye konuştu.

Suriyeli direnişçi komutan, PKK'yla mücadelenin de devam edeceğini belirterek, "Ortak düşmanımız olan PKK köpeklerine sesleniyorum; biz buradayız ve sizi bekliyoruz, gücünüz yetiyorsa buraya gelin siz gelmeseniz de biz geleceğiz ve işgal ettiğiniz topraklarımızı elinizden alacağız. Şüphesiz ki müslümanlar birleşip tek yumruk olunca bizi kimse yıkamaz. Bunun en büyük delili Fırat Kalkanı harekatıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.