Farklı Bir Anneler Günü Hediyesi Arayanlar İçin: Kokulu Taşlar

Farklı Bir Anneler Günü Hediyesi Arayanlar İçin: Kokulu Taşlar
Bizi sevmekten hiç bıkmayan, her geçen gün daha çok seven annelerimizin kıymetini yeterince biliyor muyuz? Aslında annelerimizin bizden çok bir beklentisi yoktur. İçten bir gülücük veya sevgi dolu bir sarılma..

Anneler Günü, annelerimize olan kalpten sevgimizi gösterebilmemiz için benzersiz bir fırsattır. Bu sebeple annelerimize Anneler Gününde unutamayacağı sürprizler yaparak günlerinin harika geçmesine yardımcı oluruz. Mis kokulu annelerinize mis kokulu taş aranjmanlarını hediye edebilirsiniz mesela.

Peki nedir bu kokulu taş? Çeşitli renklerde alçı benzeri bir malzeme ile farklı kalıplara dökülerek birbirinden farklı modellerde tasarımlar yapılmasına imkan veren bir ürün. Daha sonradan üzerlerine özel bir esans dökülüyor ve bulundukları ortama mis gibi bir koku yayıyorlar. Kokulu taşlarla tasarlanmış birbirinden güzel hediye seçeneklerini sizler için derledik.

beyaz-gonca-guller-kokulu-tas-aranjmani-hf8884-1-1.jpg

Beyaz Gonca Güller Kokulu Taş Aranjmanı

Annelerimiz çiçeklere bayılır. Hele ki beyaz güllere. Şimdi bu güllerin hep mis gibi koktuğunu ve de hiç solmadıklarını düşünün. Kalıcı bir hediye istiyorsanız gül şekilli taş aranjmanları tam sizin için üretilmiş.

Özel hasır kumaş ile detaylandırılmış ve yapay yeşillikleri ile doğal bir süs yapılmış bu taş aranjmanı, annelerinizin salonlarında en sevilen aksesuarlardan biri olacak.

melek-guller-kokulu-tas-aranjmani-hf7375-1-3.jpg

Melek - Güller Kokulu Taş Aranjmanı

Annelerimiz yeryüzünde yaşayan koruyucu meleklerimizdir. Bizi 9 ay boyunca karınlarında tüm tehlikelere karşı koruyarak taşırlar. Ardından hayata gözlerimizi açtığımız ilk andan itibaren hayatları boyunca daha fazla koruyarak devam ederler. Adeta bir melek gibi etrafımızda pervane olup bizim için hep en iyisini isterler. Bizi iyi bir insan olmaya yönlendirir, iyi güzel ve doğru ne varsa öğretirler. Melek figürlü bu aranjman ile koruyucu meleklerimiz, annelerimize tıpkı onlar gibi masum bir hediye sunabiliriz.

Pembe ve beyaz gül şekilli kokulu taşların tam ortasına yerleştirilmiş melek figürlü bir kokulu taş ile tamamlanan Melek - Güller Kokulu Taş Aranjmanı, çok sevilen bir sürpriz olacak.

sari-kirmizi-kokulu-tas-aranjmani-hf8033-1-4.jpg

Sarı-Kırmızı Kokulu Taş Aranjmanı

Sarı kırmızı renklere gönül veren annelere mutluluk verecek bir kokulu taş aranjmanı sizlerle. SArı dendiği an aklına kırmızı gelen annelerin favorilerinden olacak olan Sarı-Kırmızı Kokulu Taş Aranjmanı, annelerinizin kalbinde taht kuracak.

kokulu-tastan-kuzu-ciftligi-hf9635-1-636075486755389059.jpg

Kokulu Taştan Kuzu Çiftliği

Annenize mini bir kuzu çiftliği hediye edebilirsiniz. Ama gerçeğinden biraz farklı. Bu minimalize çiftlikte her şey taştan. Kokulu taşlarla oluşturulmuş kuzu çiftliği, sevimliliği ile annenizi neşelendirecek bir dekor olacak.

 

canim-annem-kokulu-tas-aranjmani-kc529050-1-1.jpg

Canım Annem Kokulu Taş Aranjmanı

Anneler Günü için özel hazırlanan kokulu taşları da tercih edebilirsiniz. Üzerinde canım annem yazan eflatun ve beyaz çiçek figürleri ile oluşturulan bu kokulu taş aranjmanı,anneleriniz için benzersiz hediyelerden biri olmaya kuvvetli bir aday.

kelebek-ruyasi-kokulu-tas-aranjmani.jpg

Kelebek Rüyası Kokulu Taş Aranjmanı

Şıklığından asla ödün vermeyenlere, şık bir kokulu taş aranjmanı. Özel platformuyla benzersiz bir dekor. Kelebek figürlü ve bebek mavisi, tos pembe gül figürlü kokulu taşlar ile oluşturulmuş bu aranjman, annelerinizin evlerinde diledikleri her ortama neşe ve enerji katacak.

Eğer anneleriniz için her zamankinden farklı ve uzun yıllar kalıcı bir Anneler Günü hediyesi tercih etmek istiyorsanız, özel bir kokulu taş aranjmanı tercih edebilirsiniz. Kokulu taşlar son yılların en popüler hediye seçeneklerinden biri olup, anneler için ideal hediyeler arasındadır.

Annelerimiz için en güzel hediye bizim onlara olan sevgimizdir. Kalbi sevgi ile dolu tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.