Muharrem Usta: FIFA'ya gideceğiz

Muharrem Usta: FIFA'ya gideceğiz
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, FIFA'ya gideceklerini açıkladı.

Trabzon'da bir otelde düzenlenen ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu iftara, Vali Yücel Yavuz, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, eski Kulüp Başkanı Salih Erdem, eski yöneticiler ve futbolcular ile camianın önde gelenleri katıldı.

"3 Temmuz'da FIFA'ya başvuru yapacağız"

Usta, yemeğin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise futbolda 3 Temmuz süreciyle ilgili mücadelelerinin sürdüğünü belirterek, "İsviçre'de, oradaki hukukçularımızla birlikte geçenlerde bir toplantı yaptık. Şu anda başvuru hazırlıklarını tamamlıyoruz. Aksilik olmazsa sembolik anlamı da olduğu için 3 Temmuz'da FIFA'ya başvurumuzu yapacağız." dedi.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Usta, şunları kaydetti:

"Nokta atışı 3 veya 4 oyuncuya ihtiyacımız var. Bu 3-4 oyuncuda hata yapmak istemiyoruz. 1 stoper, çeşitli özelliklere sahip birbirinden farklı ve tamamlayıcı 2 orta saha, bir de ön bölgede oynayacak oyuncu alacağız. Trabzonspor'un ekonomik sorunları bizi çok zorlamıyor olsa şu anda belki de 1-2 oyuncuyu açıklıyor olurduk. Ama isim açıklayınca maliyeti biraz daha ağır oluyor. İyi transfer yapmak çok kolay bir iş değil. Görüştüğümüz oyuncular var. Bayramda onlarla ilgili yol almak için Avrupa'ya gidiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.