İnternet hizmetlerinde güvenilirlik

İnternet hizmetlerinde güvenilirlik
İnternet kullanımının gün geçtikçe arttığı teknoloji çağında, bu sektörde uzman iş disiplini ile birlikte profesyonel olarak hizmet veren şirketimiz, sizlere internet hizmetleri kapsamında birçok çözüm sunmaktadır.

İnternet, Güvenlik ve Firma Seçimi

İnternet kullanımının gün geçtikçe arttığı teknoloji çağında, bu sektörde uzman iş disiplini ile birlikte profesyonel olarak hizmet veren şirketimiz, sizlere internet hizmetleri kapsamında birçok çözüm sunmaktadır. Geçmişten günümüze yıllardır edindiği tecrübe ve güçlü referansları barındıran şirketimiz, deneyimine ek olarak çalışma stratejisi, müşteri memnuniyeti ve iş hizmet kalitesi ile sizler için en uygun ve en özgün internet çözüm yollarını bulmakta ve uygulamaktadır, ISO 9001:2008 Kalite yönetim belgesi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyet belgesi ve sektörde en önemlisi ve sayılı firmalarda bulunan ISO 27001 Bilgi Güvenliği Belgesi kalite yönetim sistemlerine uymakta ve kalitesini belgelendirmektedir.

Güvenlik dediğimiz de ilk aklımıza gelen günümüzde popüler olan ve arama motorlarında, üst sıralarda yer almak ve SEO etkisini arttırmak için hizmetlerimizden biri olan SSL ihtiyaçlarınızda sizlere geniş ürün seçenekleri çözüm sunmaktayız. Standart SSL, Wildcard SSL, EV SSL ve PCI tarama hizmetlerini müşterilerimize sunmaktayız. Gerek SEO için, gerek şifreli veri transferi, gerek e-ticaret siteniz için SSL ürünlerimizi güvenle tercih edebilirsiniz.

Sunucu Hizmetleri

Sunucu hizmetleri ve ihtiyaçlarınız söz konusu olduğunda ise, sizlere birçok farklı seçenekle bu servisi %99.999 Uptime ile sağlamaktayız. Dedicated server (sunucu kiralama) ile co-location (sunucu barındırma) hizmetlerimizi birçok farklı ve yeni özellikleri ile birlikte kullanabilirsiniz, kesintisizlik, destek kalitesi ve İstanbul merkezli veri merkezimiz (datacenter) ile bu hizmetlerimizi sorunsuz sunmaktayız. Tier 3 standartlarına sahip altyapımızla birlikte, yüksek uptime ile artık sunucu sorunlarını en aza indirebileceksiniz.

Kullanımınıza sunduğumuz bir diğer önemli ve uzmanlık gerektiren popüler hizmet ise cloud server (bulut sunucu) hizmetlerimiz ve ürünlerimizdir. IaaS (infrastructure as a Service) ile arttırabilir ve genişletilebilir kaynak ihtiyaçlarınıza Türkiye lokasyonu, 2 IP adresi, 1Gbit port, 1 TB aylık trafik ve 50 GB ücretsiz yedekleme gibi seçeneklerden başlayan özelliklerle cevap veriyoruz. bu bağlamda cloud server ihtiyaçlarınızı güvenle ve en hızlı şekilde tedarik edebilirsiniz. Yüksek performans ve esnek altyapı özellikleri ile hizmetlerimiz sizler için profesyonel düzeydedir.

Hosting Hizmetleri

Multiplatform web hosting servisimiz ile sitelerinizi ister Windows ister Linux platformda yayınlayabilirsiniz, Limitsiz SSD disk alanı ile birlikte cpanel ve plesk kontrol panelleriyle hosting hesabınızı kolayca yönetebilirsiniz, ayrıca gelişmiş gelen ve giden antispam filtresi ile mail trafiğimizi kontrol altında tutuyor ve mail hatalarını en aza indiriyoruz.  Diğer servislerimizde olduğu gibi 3 farklı operatör ile yedekli internet erişimimiz sayesinde, hata şansını en aza indiriyor, bununla kalmayıp yurtiçine 3 farklı yedek avrupa'ya ise 1 farklı yedek saklayarak, olası felaket durumlarında en az kayıp ile atlatma plan ve çalışmalarını yapmaktayız.

Müşteri Memnuniyeti

Şirketimiz profesyonel çalışma stratejisi ve uzmanlık tecrübesi yanında müşteri memnuniyetine göstermiş olduğu değerler gereği her zaman destek anlamında yanınızdadır. Yıllardır "en hızlı desteği" değil, "en hızlı çözümü" üreten firmayız, müşterilerimiz bunun farkındalar, sorunlara adeta bir chat konuşması hızında çözüm üretiyor ve müşterilerimizi çözümsüz bırakmıyoruz, bu sebeple her yıl ISO 10002 Müşteri Memnuniyet belgemizi yeniliyor ve standartlarımızı yükseltiyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.