Yunan basını: Türkleri korkuttuk!

Yunan basını: Türkleri korkuttuk!
Kadınlar Avrupa Baskletbol Şampiyonasında çeyrek final karşılaşmasında Yunanistan'ın Türkiye'yi 84-55 gibi farklı bir skorla yenmesi Yunan basınında da manşetlere taşındı.

Yunanistan Kadın Basketbol Takımının tarhite ilk kez yarı finale kaldığı belirten yunan basını "Bir mucize gerçek oldu" manşetleri atarak tarihi zaferlerinden bahsetti.

"MUHTEŞEM KIZLAR YARI FİNALDE"

Yunanistan'ın önemli gazetelerinden Eleftheros Typos gazetesi "Muhteşem kızlar yarı finalde" manşetini atarken Türkiye derbisinden muhteşemle bir oyun ille farklı kazandıklarını ve İspanya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılacak olmanın gururunu yaşadıklarını belirttiler.

Bir diğer Yunun gazetisi olan Kathimerini ise, "İlk defa yarı finaldeyiz" manşetini atarken çok güzel bir oyunla galip gelindiğini belirtti. Gazete maç sonu tüm oyuncular ve teknik ekibin galibiyeti Sırtaki oynayarak kutladığını yazdı.

ARTEMİS SPANOU "TÜRKLERİ OYUNUMUZ İLE KORKUTTUK

Yunan spor gazetelerinden Live Sports ise "Tarihi Başarı" manşetiyle okuyucularına duyurduğu haberde Yunan kadın basketbol tarihinin en büyük başarısı olduğunu geriye düşmelerine rağmen muhteşem bir geri dönüş yapıldığını yazdı.

Yunan Kadın Basketbol takımının önemli isimlerinden Artemis Spanou ise maç sonu bir spor radyosuna verdiği demeçte "Türkleri oyunumuz ile korkuttuk. Geriye düştük ama çok iyi bir plan ile maçı kazandık" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.