Öldü diye üzerini örttüler ama mucize gerçekleşti

Öldü diye üzerini örttüler ama mucize gerçekleşti
Giresun'da göle giren ve boğulma tehlikesi geçirerek çıkartıldığında öldü diye üzeri örtülen çocuk, bir vatandaşın suni teneffüsü ile hayata döndü.

Giresun'un Bulancak İlçesi'nde serinlemek için göle giren 13 yaşındaki Vedat Bektaş bir süre sonra gözden kayboldu.

Bir süre gölde aranan genç çevredekiler tarafından sudan baygın halde çıkartıldı. Öldü denilerek yol kenarına konulan ve üzeri örtülen çocuğun yaşadığını bölgedeki bir şantiyede mühendis olarak çalışan bir şahıs fark ederek suni teneffüs ve kalp masajı yaptı.

Uzun uğraşlar sonrasında Bektaş hayata dönerken, yakınları bölgeye ambulans çağırdı. Ambulans ile Özel Giresun Ada Hastanesi'ne getirilen genç burada yapılan müdahaleler sonucu hayata yeniden döndü.

'AMCAM GÖRÜP BAĞIRINCA...'

Öldü zannedilerek cenaze aracı beklenilirken bir mühendis tarafından yeniden hayata döndürülen Vedat Bektaş ise o anları kısmi olarak hatırladığını ifade etti.

Boyunu geçmediği yerlerde yüzme bildiğini belirten Bektaş, 'Benim gibi 2 arkadaşımda düşmüş amcam görmüş ve 2 arkadaşımı kurtarmış hemen. 1 kere daha dalmış beni bulamayınca çıkmış bağırmış orada arkadaşımın motosikleti vardı mühendisler az aşağıdaymış, işte oraya gönderiyor onları geliyorlar beni çıkarıyor ve kalp masajı yapıyor o anda hayata dönüyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.