Kılıçdaroğlu rezalet sözlere sahip çıktı

Kılıçdaroğlu rezalet sözlere sahip çıktı
Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Akaydın'ın 15 Temmuz darbe girişimi hakkında sarf ettiği sözler için işlem başlatılmayacağını açıkladı.

CHP'li Mustafa Akaydın 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili bazı iddialarda bulunmuş ve "O ölen 250 vatandaşımızın katili devlettir. Bunu açık açık bir vekil olarak söylüyorum." şeklinde bir açıklama yaparak tepki toplamıştı.

KILÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARINA YER VERDİ

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuyla ilgili açıklamalarına yer verdi.

"HERHANGİ BİR İŞLEM YAPILMAYACAK"

Kılıçdaroğlu, "(CHP Milletvekili Mustafa Akaydın’ın açıklamaları) Antalya milletvekilimizin konuşmalarını da çarptırıyorlar. Antalya milletvekilimiz, ‘250 kişiyi neden alanlara sürüyorsunuz, devletin güvenlik güçleri yok muydu’ diyor. ‘Darbeden bazılarının haberi vardı ona rağmen siz darbecilere karşı niye halkı ileri sürüyorsunuz’ dedi. Bunda yanlış olan bir şey yoktur. Sizin kitabınızda da var, ‘Başbakan 22.20’de MİT Müsteşarı’nı arıyor normal çalışıyoruz’ diyor. Bütün bunların sorgulanması lazım. Ben de Antalya milletvekilimiz de şehit ve gazilerin hukukunu savunuyoruz. (Akaydın’ın ‘Devlet öldürdü’ sözü) Oradaki devlet sözü yanlış. Halkı sokağa çağıran devlet değil, bazı kişilerdi. Akaydın hakkında herhangi bir işlem yapılmasına gerek görmüyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum