Cep telefonu satar gibi SUV satacaklar!

Cep telefonu satar gibi SUV satacaklar!
Volvo, cep telefonu mantığıyla, ayda 600 dolar karşılığında sigorta ve vergi de dahil olmak üzere araba satacağını açıkladı.

Los Angeles'ta başlayacak otomobil fuardında Volvo, otomobil sahibi olmak isteyenler için pek görülmemiş bir model açıkladı.

Volvo ayda 600 dolar karşısında ABD'deki müşterilerine XC40 SUV satacağını ve açıkladı ve bu bedel içerisine araç fiyatını, vergi ve teslimat ücretinin yanı sıra sigorta giderinin de dahil edildiğini belirtti. 

Care by Volvo adı verilen yöntemde yer ya da yaş şartı aranmıyor ve Volvo'nun yeni konsiyerj hizmetinden de faydalanılabiliyor. Dijital Bölümün başında bulunan Atif Rafiq, araç sahibi olmanın kolaylaştırılması gerektiğine vurgu yaparak şöyle dedi:

Bugünün dünyasında araba almak için basit yöntemlerin eksik olduğunu düşünüyoruz fakat üyelik çok farklı bir yol zira geniş anlamda pek çok şeyi çözüyor. Sadece araba almıyor onu idame ettiriyorsunuz. Sigorta gibi ilave masraflar ödeniyor. İsteyen elbette Volvo araçları peşin ya da krediyle de alabilir.

HABERTÜRK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.