17 bin liralık kayıp kulak bulundu

17 bin liralık kayıp kulak bulundu
2,5 yaşındaki Göktuğ Tutar’ın annesiyle bindiği minibüste düşürdüğü 17 bin liralık biyonik kulaklık, şoförlerin aramasıyla minibüsteki koltuğun altında bulundu.

İzmir’in Konak ilçesinde, 2,5 yaşındaki Göktuğ Tutar’ın annesiyle bindiği minibüste düşürdüğü 17 bin liralık biyonik kulaklık, şoförlerin aramasıyla minibüsteki koltuğun altında bulundu. Şoförlerin biyonik kulaklığı bulup, teslim ettiği Göktuğ’un annesi Nazlı Tutar, “Kulaklık kaybolduğunda çok ağladım. ‘Oğlumun bir organını kaybettim’ dedim. Bulunmasaydı, yeniden almak için kredi çekecektik” dedi.

Biyonik kulaklığın bulunmasıyla büyük sevinç yaşadıklarını söyleyen anne Nazlı Tutar, yaşadıklarını anlatırken, gözyaşlarını tutamadı. Kulaklık kaybolduğunda oğlunun bir organını kaybettiğini belirten Tutar, “Çok ağladım; çünkü daha 1 ay oldu takılalı. Pahalı bir şey. Telefonun ışığıyla yollarda kulaklığı aradım. Ondan sonra bindiğimiz minibüsü hatırlamadığım için durağa gittim. Şoförler, bulduklarını söyledi. Bayıldım o anda. Onun takılması için çok acılar çekti. Eğer bulunmasaydı kredi çekmek zorunda kalacaktık” diye konuştu. 
 
Minibüsçüler seferber
 
Aynı hatta çalışan ve minibüsteki aramalarda biyonik kulaklığı bulan şoför Volkan Türkan, “Nazlı hanım, oğlunun biyonik kulaklığını kaybettiğini anlattı. Biz, ucuz bir şey zannettik. Öyle herkesin alabileceği bir şey zannettik; ama annenin gözyaşlarını görünce ve 17 bin lira değerinde olduğunu öğrenince konunun önemini anladık. Araçlarımız, durağa çekildi. Tüm araçlara özenli bir şekilde arama yapıldı. İlk önce üzerindeki mıknatıstan dolayı bulamadık; çünkü koltuğun altındaki metal kısma tutunmuş. Sonraki aramada bulduk. Annenin gözyaşları içimizi yaktı. Bulduğumuz için çok mutluyuz. Teslim ettik aileye. Güzel bir iş yaptığımızı düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.