Hollanda Babel'i konuşuyor!

Hollanda Babel'i konuşuyor!
Ryan Babel’in Osmanlıspor önündeki müthiş performansı ülkesi Hollanda’da yakından takip edildi. Tecrübeli yıldızın başarısına geniş yer verildi.

Süper Lig’in 16. Haftasında evinde Osmanlıspor’u 5-1 gibi farklı skorla deviren Beşiktaş’ta Ryan Babel fırtınası esti. Kariyerinin ilk hat-trickini yapan Babel, ülkesi Hollanda’da da yakından takip edildi.
 
Tecrübeli yıldızın, hat-trick performansı Hollanda basınında geniş yer buldu. Ülkesinin köklü gazetelerinden De Telegraaf, “Babel, Beşiktaş’ın Osmanlıspor galibiyetine fantastik performansıyla yardımcı oldu” ifadelerini
kullandı. 
 
AD Gazetesi de Babel’in performansına özel olarak yer ayırıp, “Babel, kariyerinin ilk hat-trick performansı ile Beşiktaş’ta parladı” cümlelerini öne çıkardı.  Haberin detayında da 5-1’lik maçın en çok öne çıkan olayının Babel’in kariyerindeki ilk hat-trick olduğu vurgulandı. Ayrıca 32 yaşındaki oyuncunun kariyerindeki diğer kulüplere de yer verilerek, Beşiktaş’ta çok özel bir başarıyı elde ettiği aktarıldı.
 
NU nl sitesi de, “Babel, hat-trick ile Beşiktaş’a yardım etti. Attığı 3 golle büyük iç saha galibiyetini getirdi” yorumunu yaptı. 
 
Voebal International da maça geniş yer ayırırken Babel’den övgüyle bahsetti. Geniş yer verilen maçla alakalı, “Babel’in ilk hat-tricikini yaptığı eşsiz performansıyla zirve mücadelesini yeniden heyecanlandırdı” yorumları yazıldı. Haberin detayında, “Galatasaray’ın puan kaybettiği günde Beşiktaş, Babel’in yardımıyla avantajı iyi kullandı” denildi. 
 
Fransız L’Equipe gazetesi de “Babel’in üçlemesiyle Beşiktaş ligde yeniden 3. Sıraya döndü” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.