Burak: Bu sürdüğü müddetçe çok şey başarabiliriz!

Burak: Bu sürdüğü müddetçe çok şey başarabiliriz!
Burak Yılmaz, Bursa galibiyetinin aslan payını 36 bin kişilik koroya ayırdı: "Taraftarlarımız her şeyin en iyisine layık. İnanılmaz bir destek vardı." dedi.

Burak Yılmaz'ın Bursaspor maçından önceki hedefi kariyerindeki 150. Süper Lig golünü atmak ve galibiyette pay sahibi olmaktı. Deneyimli futbolcu belki bu amacına ulaşamadı ama saha içinde 90 dakika boyunca sergilediği mücadeleyle tribünleri bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

Takımının hücum organizasyonlarının tamamının içinde yer alan Bordo-Mavililer'in yıldızı, 90 dakikadan sonra galibiyetin aslan payını ise tribündeki 36 bin Trabzonspor taraftarına verdi. Trabzonspor'daki ilk dönemlerini anımsatan bir atmosferin oluştuğundan ve bunun müthiş bir itici güç olduğundan bahseden Bordo-Mavililer'in yıldızı özetle şu ifadeleri kullandı:

EN BÜYÜK KOZUMUZ

"Her zaman söylüyorum; Trabzonspor taraftarı çok özel. Her zaman her şeyin en iyisine layık. Bu nedenle biz de daha fazla hırslanıyoruz, onların yüzünü güldürebilmek adına. Daha önceki dönemlerimde bir hava yakalamıştık hep beraber. Şimdi de aynı atmosferin ortaya çıktığını görüyorum ve inanılmaz mutlu oluyorum. Saha ile kent birleşmiş durumda. Tüm bunların hedeflerimiz açısından önemi büyük. En alt seviyeden, tesislerden başlayan şehre ve tüm Türkiye'ye yayılan bu enerji en büyük avantajımız. Ve bu enerji sürdüğü müddetçe çok şey başarabiliriz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.