Olymp Trade: İkili Opsiyonları kullanarak para kazanma meselesine yakından bakın

Olymp Trade: İkili Opsiyonları kullanarak para kazanma meselesine yakından bakın
Günümüz dünyası insanların para ve finansa bakış açısı noktasında beklenmedik değişikliklere maruz kalıyor.

Online ortamda ortaya çıkan çok sayıda para kazanma yöntemi de bu paradigma değişimini yansıtıyor. Bir servet yapmak ne kadar sürer ve bunun için ne kadar bir çaba gerekir? Bu soruların cevabı kesinlikle bundan 10-20 yıl öncekindeki gibi değil. Aşağıda online gelir elde etme konusundaki eski anlayışınıza asla geri dönmemenizi sağlayacak olan bir finansal enstrüman hakkında sizlere bazı bilgiler vermek istiyoruz.

 

İkili Opsiyonlar – basitlik ve verimlilik

Muhtemelen daha önce ikili opsiyonları duymuşsunuzdur ama son zamanlarda neden bu kadar popülarite kazandığını da merak ediyorsunuzdur. Bunun cevabı şu iki kelimede gizli: basitlik ve verimlilik.

İkili opsiyonlara yatırım yapan insanlar, varlıklardaki fiyat dalgalanmaları üzerinden para kazanırlar. Örnek vermek gerekirse, EUR/USD kuru ya da altın gibi bir değerli metali ele alalım. Yatırımcılar bir grafik üzerinden piyasayı izlerler ve fiyatın belirli bir zaman dilimi içerisinde yukarı ya da aşağı yönde gideceğini tahmin ederler. Teknik olarak yapmanız gereken sadece bu. Tabi ki bu yukarı ya da aşağı kararını vermek için bir analiz yapılması gerek fakat okulda ekonomi dersi alan herkesin kolaylıkla yapabileceği bir analiz bu. Genel olarak, ekonomi haberlerine erişim ve temel piyasa bilgisi bunun için yeterli olacaktır.

analiz.jpg

Verimlilik yaptığınız her işlem için yüksek getiri oranları elde edilmesiyle açıklanır. Bu parametre aracı kurumdan aracı kuruma farklılık gösterir. Fakat Olymp Trade gibi büyük firmalar size %80-90 oranlarına varan bir kazanç sunarlar.

 

Herkes için erişilebilir

İkili opsiyonlar, mantığı itibariyle sadece zengin yatırımcıların finansal piyasalarda para kazanabileceği anlayışını çürütmektedir. Bu tür bir enstrümana yatırım yapmanın güzel yanı başlangıç yatırımının düşük olmasına rağmen elde edilen muhtemel gelirin yüksek olmasıdır.

Düşük başlangıç yatırımı ile kastettiğimiz ufak bir miktar para yatırarak ve yine ufak bir işlem başı limit ile başlangıç yapabileceğinizdir. Olymp Trade için konuşursak, minimum para yatırma tutarı 10$, minimum işlem tutarı 1$’dır.

Fakat asıl başarı, kar etme seviyelerindedir. Diyelim ki McDonalds hissesine 100$ yatırdığınız ve kazanç oranı %80. Eğer yukarı ya da aşağı yönde yaptığınız tahmin doğruysa yatırdığınız paraya ilaveten 80$ ilave bir kazanç elde edeceksiniz. Bu rakamı bir gün boyunca yaptığınız başarılı işlem sayısıyla ve ay boyunca aktif olarak işlem yaptığınız gün sayısıyla çarptığınızda, rakamlara inanamayacaksınız.

Elbette, her seferinde doğru tahmini yapmak uygulamada mümkün değildir ve bu tür bir yatırım türünde de risk daima vardır. Yine de başarılı ve zeki bir planla bu durum yönetilebilir.

 

Nasıl başlanır?

İkili opsiyonlarla ilgili ilk adım uygun bir aracı kurum bulmaktır. Bu seçimi yaparken, şu iki şeye de odaklanmak önerilir: fırsatlar ve eğitim (özellikle de yeni başlayan bir yatırımcıysanız) ve yatırım yaptığınız şirketin piyasada iyi bir üne sahip olması.

stratejiler.jpg

Önceden nasıl kazanacağınız ile ilgili alacağınız eğitimler, sonraları kazanacağınız güvenle birlikte banka hesabınızda göreceğiniz kazançlar olarak size dönecektir. Buraya kadar Olymp Trade’in neden ilginizi cezbetmesi gerektiğinden bahsettik. Şimdi biraz daha bu konuyu açalım.

 

Olymp Trade – ikili opsiyon piyasasındaki güvenilir partneriniz

Olymp Trade’in aracılık hizmetleri uluslararası piyasada tanınmıştır. Bütün bu hizmetler FinaCom (Uluslararası Finansal Komisyon) tarafından garanti ve koruma altındadır.

Şirket 2014 yılından bu yana hizmet vermeye başlamıştır ve şu ana dek 4 farklı ödül kazanmıştır: En İyi Finansal Aracı Kurum (CPA Yaşam Ödülleri 2017); En İyi İkili Opsiyon Aracı Kurumu (KROUFR Ödülleri 2016); En Hızlı Büyüyen Aracı Kurum (ShowFx World 2016) ve Le Fonti tarafından verilen En İyi İkili Opsiyon Platformu.

oduller.jpg

Bütün bunların yanı sıra, Olymp Trade’in müşterilerine sunduğu diğer faydalar da şu şekildedir:

İkili opsiyon piyasasında tutunmanızı sağlayacak tüm bilgi veritabanına erişim (video eğitimler, webinarlar, vs.);
Hem demo, hem de gerçek hesap mevcuttur, dilediğiniz kadar pratik yapabilirsiniz;
Kendi dilinizde 7/24 anında teknik destek;
Hızlı ve kolay para çekme (maksimum tutar sınırı olmadan)
Sıfır komisyon – tüm komisyonlar Olymp Trade tarafından karşılanır.

Dolayısıyla, çok kazanmak konusunda yeni bir anlayışı kabul etmek üzereyseniz, ikili opsiyonlar oldukça yerinde bir seçin olur. İyi ve başarılı bir aracı kurum seçtiğinizden emin olun!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.