Başbakan'dan taşeron açıklaması: Kimler var henüz açıklamış değiliz

Başbakan'dan taşeron açıklaması: Kimler var henüz açıklamış değiliz
Başbakan Yıldırım, taşeron işçilere kadro konusunda "Biz henüz daha içeriği nedir, kimler vardır, kimler yoktur, böyle bir açıklama yapmış değiliz. Onun için şu anda söylenenlere itibar etmeyin" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Bangladeş'e resmi ziyareti öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısında, yedi yıl aradan sonra Türkiye'den dost ve kardeş Bangladeş'e başbakan seviyesinde ilk ziyaretin düzenlendiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Başbakan Yıldırım, "Ziyaret, Türk ve Bangladeş halkları arasındaki köklü dostluk ve kardeşlik bağlarını güçledirmesi ve Rohingya krizi başta olmak üzere bölgesel meselelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulmasına vesile olacak." diye konuştu.

"Şu anda söylenenlere itibar etmeyin"

Başbakan Yıldırım, taşerona istihdam düzenlemesi kapsamında, sayıları 50 bini bulan KİT personeline ilişkin bir çalışma olup olmayacağına ilişkin soruyu da "Taşeronların devlette daimi kadroya alınmasıyla ilgili çalışmalar hemen hemen tamamlanma aşamasına geldi. Biz henüz daha içeriği nedir, kimler vardır, kimler yoktur, böyle bir açıklama yapmış değiliz. Dolayısıyla birkaç gün sonra mesele net olarak ortaya çıkacak. Onun için şu anda söylenenlere itibar etmeyin." cevabını verdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.