Avcı, Arda transferini canlı yayında açıkladı!

Avcı, Arda transferini canlı yayında açıkladı!
Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, CNN Türk ekranlarında Hafta Sonu programında açıklamalarda bulundu

Abdullah Avcı yaptığı açıklamada "Arda Turan transferinin olma ihtimalini yüzde 50'nin üzerinde görüyorum. Sonunda Barcelona'nın ürünü ve mali boyutları var. İşin ekonomik boyutu var. Arda'nın kazandığı para var. Bu nasıl gerçekleşecek, sağlıklı olarak götürüyorlar. Bugün olumlu olumsuz çıkar ama olumlu çıkacak gibi görünüyor. Olumlu kararın çıkmasını bekliyoruz. 50 senede çıkaramadığımız insanlar, bu değerlere olumsuz yaklaşmamak lazım. Arda esprili sevimli biri. O bize yardımcı olacak biz ona. Biz hep iletişim halindeyiz. Arda'yı isteyen 12-13 takım var. Tekliflerin diğer ülkelerden olduğunu biliyorum." dedi.

Abdullah Avcı, Arda'nın Başakşehir'i tercih etmesindeki en büyük etkenlerin ise Emre Belözoğlu ve Göksel Gümüşdağ olduğunu söyledi. 

TEKNİK ADAMIN KARARI

Barcelona'da teknik adamların tercihi böyle oldu. Valverde oynatmadı, Enrique hep oynatıyordu. Şu anda bir zihinsel yorgunluk yaşıyor ve toparlanacaktır. Olumsuzluklardan dersler çıkaracaktır. Arda'nın geçmişinden bugüne 15-16 yaşından beri ben Emre Abisi, Göksel abisi hayatının içinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.