İstanbul’da dehşet! İki yerde dört ceset

İstanbul’da dehşet! İki yerde dört ceset
İstanbul Pendik’te bir inşaatın asansör boşluğunda biriken suda iki ceset bulundu. Diğerleri ise Arnavutköy'de...

1- Pendik’te çocuklar, asansör boşluğunda iki ceset buldu

İstanbul Pendik’te bir inşaatın asansör boşluğunda biriken suda iki ceset bulundu. Üzerlerinden kimlik çıkmayan iki ceset polis ve savcı incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Kurtköy Bahattin Velet Caddesi’nde inşaat halindeki bir binanın asansör boşluğunda dün saat 17.00 sıralarında, çevrede oyun oynayan çocuklar bir kişinin hareketsiz yattığını görünce, durum polise bildirildi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, bulanık suda iki kişinin cesedinin olduğunu belirledi. Polis, bina girişini güvenlik şeridiyle kapattıktan sonra suyun boşaltılması için itfaiye ekiplerini çağırdı. İtfaiye ekipleri biriken suyu boşalttıktan sonra cesetlerin olduğu yerin duvarları kırıldı. Ardından olay yeri inceleme ekipleri, delil incelmesi yaptı. Savcının incelemesinin ardından üzerlerinden kimlik çıkmayan e birinin 6 aylık diğerinin 10 günlük olduğu sanılan iki ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. 

 

2- Bir kadın ve erkeği ağızlarını bantlayıp öldürüp attılar!  

İstanbul Arnavutköy Deliklikaya Mahallesi Dereboyu Mevkii’nde bir çoban, tren yoluna atılmış bir erkek cesedi ile dere yatağına atılmış bir kadın cesedi buldu. İhbarı alınca olay yerine gelen cinayet masası dedektifleri, tren yolu kenarında bulunan cesedi çıkarmak üzere itfaiyeden yardım istedi. Polis ekipleri daha sonra yol kenarına çıkarılan cesetler üzerinde inceleme yapıp delil topladı. Edinilen bilgiye göre öldürülen 30 yaşlarındaki bir kadın ve 40 yaşlarındaki erkeğe ait cesetler, 1 kilometre arayla yol kenarına birisi ya da birileri tarafından bırakıldı. 

Koli bantları aynı
 
Cesetlerin ağızlarının ise aynı şekilde koli bandı ile bantlandığı öğrenildi. Olayın saat 17.00 sıralarında bir çoban tarafından polise ihbar edildiği belirtildi. Cesetlerin incelenmek için önce devlet hastanesine ardından da otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.