Cem Küçük'ten Emeklilere Maaş Zammı Tarihi

Cem Küçük'ten Emeklilere Maaş Zammı Tarihi
Hükümete yakınlığı ile bilinen Gazeteci Cem Küçük, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli çıkışına dair önemli açıklamalarda bulunarak tarih verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kütahya mitinginde seyyanen artışların adaletsizlik yarattığını belirterek, "Devlet ve millet olarak daha fazla çalışacak, daha çok gelir elde edecek, ortaya çıkan kazançtan da emeklilere hak ettikleri parayı vereceğiz" demişti.

Erdoğan'ın Uyarısı: "Seyyanen Eklemek, Bütçeyi Bozar!"

Cumhurbaşkanı, en düşük emekli maaşının yetersiz olduğunu kabul ederken, seyyanen zam taleplerine tepki gösterdi. "Devletin gelir-gider dengesini bozar" uyarısında bulunan Erdoğan, "Şimdi birileri çıkıyor emekli maaşlarına 7 bin lira, 10 bin lira seyyanen ekleyelim diyerek kendi akıllarınca emeklilerimizi tahrik ediyor" şeklinde konuştu.

Cem Küçük'ten Emeklilere Tarih: "Temmuz veya Ocak Ayı!"

Gazeteci Cem Küçük, TGRT Haber’deki "Günaydın Türkiye" programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını değerlendirdi. Küçük, emekli maaşlarına Temmuz veya gelecek yılın Ocak ayında iyi bir oranda zam yapılabileceğini belirterek, "Erdoğan'ın açıklamasında ben sanki bundan sonra Temmuz veya Ocak ayında emekliler haklı olarak yüksek para alacak diye bir şey anladım" ifadesini kullandı.

Seçimlerde Emeklilerin Rolü: "Belirleyici ve Değiştirici!"

Cem Küçük, seçimlerde emeklilerin belirleyici olacağını vurgulayarak, "Seçimlerin sonucunu Anadolu'da değiştirmese bile oy oranlarını değiştirecek. Geçen sene emeklilere seyyanen zam verilmedi. En azından Temmuz'da emekliler biraz daha fazla gözetilebilir. Çünkü aradaki fark uçurum oldu. Emeklilerin durumunun mutlaka düzeltilmesi şart" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.