Özel-Erdoğan görüşmesi! Boş koltuk bir mesaj mı içeriyor?

Özel-Erdoğan görüşmesi! Boş koltuk bir mesaj mı içeriyor?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme sona erdi. Görüşmeyle ilgili paylaşılan karelerde boş koltuk dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme tamamlandı. Görüşme, CHP'nin 47 yıl sonra birinci; AK Parti'nin ise 22 yıl sonra ilk kez ikinci parti olduğu tabloda gerçekleştiği için tarihi bir önem taşıyor. Ancak, basına yansıyan toplu fotoğrafta Erdoğan'ın yanındaki boş sandalye dikkat çekti.

ODANIN MEVCUT DÜZENİ KORUNDU

Dikkat çeken boş koltuk hakkında AK Parti tarafından bir açıklama geldi.

T24'ün haberine göre, AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, boş koltuk ve oturma düzeni herhangi bir anlam içermemekte olup, odanın mevcut oturma düzeni korunarak Özel kabul edilmiştir.

AK Parti ile CHP liderlerini 8 yıl sonra bir araya getiren görüşme, AK Parti Genel Merkezi’nde yapılıyor. Görüşmede, Özel'in yanında eski Washington Büyükelçisi ve CHP Milletvekili Namık Tan da yer alırken, AK Parti heyetinden de Elitaş bulunuyor.

Özel'in Erdoğan'ı ziyaretinde boş koltuk detayı dikkat çekerken AK Parti’den yapılan açıklamaya göre; boş koltuk ve oturma düzeni herhangi bir anlam ifade etmiyor, odanın mevcut oturma düzeni korundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.