AK Partili Yılmaz'dan seçim itirafı: Beklemiyorduk

AK Partili Yılmaz'dan seçim itirafı: Beklemiyorduk
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, yerel seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz, "Bu sonuç beklemediğimiz bir sonuçtu" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, partisinin Balıkesir İl Başkanlığı'na ziyarette bulunarak konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin sonuçlarını değerlendirdiklerini söyledi.

"ÇALIŞMALARIMIZI PLANLAYIP ORGANİZE EDİYORUZ"

T24'ün haberine göre, Sandıktan çıkan sonucu ve verilen mesajı net şekilde gördüklerini iddia eden Yılmaz, seçim sonuçlarına ilişkin iki noktaya vurgu yaparak şunları kaydetti:

"Sandığı iyi okuyan bir siyasi hareketiz. Türkiye'nin en büyük siyasi hareketiyiz. Bu sonuç beklemediğimiz bir sonuçtu ama milletimiz ne diyorsa bizim başımızın üstündedir. Milletin söylediğine saygılıyız. Milletimiz bize 'Daha fazla çalışın, daha iyi organize olun. Ülkemizin ciddi sorunları var, bu sorunları da ihmal etmeyin' dedi. Bunun başında ekonomi var. Bunun devamında içinde bulunduğumuz coğrafyanın bazı hassasiyetleri var. 6 Şubat 2023'te ülkemiz büyük bir deprem yaşadı. Bazıları büyükşehir olan 11 ilimizde yapılan faaliyetlerimiz var. Bu senenin sonunda 200 bine yakın konutu teslim etmek gibi bir mecburiyetimiz var. Allah'ın izniyle onları başaracağız. Bütün bunları okuyoruz ve buna dönük olan çalışmalarımızı planlayıp organize ediyoruz."

Yılmaz, süreçten dersler çıkararak, yapacakları toplantı ve planlamalarla yeni hamleler oluşturacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.