CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan 'Ben gitmedim' çarkı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan 'Ben gitmedim' çarkı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yüzyılın çarkına denk gelecek bir skandal açıklamaya daha imza attı.Daha önce 'biz hasta PKK'lıların ziyaretine de gittik' diyen Kılıçdaroğlu, bu akşam başka bir yayında 'ben gitmedim' diye çark etti.

Geçtiğimiz haftalarda CNN Türk canlı yayınında “Biz kadına da saygı duyarız, çöpten kağıt toplayan kadına da saygı duyarız. Kimin sorunu varsa ilgileniriz, ayrım yapmayız. Biz hapiste hasta yatan PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de gittik. Hiç ayrım yapmadık” diyen Kılıçdaroğluinanılmaz bir çarka daha imza attı. (O sözlerin videosu için tıklayınız...)

Habertürk TV’de Veyis Ateş’e konuk olan Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili soru üzerine önce “bu zaten olan bir olay” dedi.

BEN PKK ZİYARETİNE GİTMEDİM

Ancak bu sözlerinin üzerinden daha 1 dakika bile geçmeden, konuyu Erdoğan’ın kendisine olan tepkisi üzerinden farklı bir boyuta çekti ve Erdoğan’ın kendisine haksızlık yaptığını söyledi.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

Erdoğan benim bu sözümü alıp öyle bir çarpıttı ki, sözde ben hastaneye PKK’lıları ziyarete gitmişim. Ya pes ya, pes yani. Adam biraz Allah’tan korkar. Ben hiçbir yerde ziyaret etmedim. Oruçlu ağızla bu kadar yalan söylenmez. Ama mahkemeye verdim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Çizgilerle Yorum