Beşiktaş Gençlerbirliği maçı skor kaç kaç bitti?

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı skor kaç kaç bitti?
Beşiktaş Gençlerbirliği maçı skor kaç kaç merak konusu. Futbolseverler heyecanla bu maçın başlamasını bekliyor. Beşiktaş Gençlerbirliği maçı skor ve detaylar haberimizde olacak...

Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı ile Süper Lig'in 9. haftası başlıyor. Lider Başakşehir'in ardından ikinci sırada bulunan Beşiktaş, İbrahim Üzülmez önderliğinde başarıyı işler çıkaran Gençlerbirliği'ne Ankara'da konuk olacak. Başakşehir'in liderliğini sürdürdüğü Süper Lig'de ikinci sırada tutunan Şenol Güneş ve öğrencileri, Gençlerbirliği'ne takılmadan yoluna devam etmek istiyor. İbrahim Üzülmez ve oyuncuları ise geçen sezondan bu yana devam eden başarılı grafiklerini sürdürmek istiyor. 

Gençlerbirliği 1-1 Beşiktaş

Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ne konuk olacağı zorlu 90 dakika 28 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de başlayacak. Mücadele Lig TV'den canlı ve şifreli olarak ekranlara gelecek.

Beşiktaş Oğuzhan ve Gökhan'dan yoksun

Başkent deplasmanına Siyah-Beyazlı ekip iki eksikle gidiyor. Teknik direktör Şenol Güneş, sakatlıkları bulunan Oğuzhan Özyakup ve Gökhan İnler'i Ankara'ya götürmüyor. İki futbolcunun sakatlıkları devam ettiği, teknik direktör Şenol Güneş'in risk almak istemediği ifade ediliyor.

Gençlerbirliği'nde eksikler var

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Gençlerbirliği - Beşiktaş maçına ev sahibi ekip bazı önemli oyuncularından yoksun olarak çıkacak. Cezalı oyuncusu bulunmayan Başkent ekibinde Cosmin Latei, Marko Milinkovic ve Samuel Owusu, zorlu 90 dakikada görev yapamayacak.

Önce antrenman sonra yolculuk

Siyah-Beyazlılar, Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını öğlen yaptığı antrenmanla tamamladı. Beşiktaş, basına kapalı olarak yaklaşık 1.5 saat taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. İdmana sakat olan Gökhan İnler ve Caner Erkin katılmadı. Teknik direktör Şenol Güneş oyuncularına maçla ilgili son taktik uyarılarda bulunurken, Kara Kartal saat 17.30’da özel uçakla Ankara’nın yolunu tuttu. Başkent’e giden Siyah-Beyazlılar ardından kamp yapacağı otele geçti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.