Cemal Nar'ın yeni kitabı "Müslüman Kimliğinin Kodları" çıktı

Cemal Nar'ın yeni kitabı "Müslüman Kimliğinin Kodları" çıktı
Köşe yazarlarımızdan Cemal Nar Hocamızın 40. Kitabı yayınlandı:Müslüman Kimliğinin Kodları.

Bu kitap, günümüz insanına yeniden İslam’a dönüş, insan, toplum, devlet ve medeniyetini ona göre yeniden inşa edişte bir hatırlatıcı, öğretici ve yol gösterici kılavuz olması için yazılmıştır. Özelliği, Müslüman kimliğin kodlarını tespit için, temel kaynaklarımızın yazı içine sindirilerek, cana şifa bir sohbet tadında sunulmasıdır. Maksadı da, devlet ve medeniyetimizi yeniden inşada köşe taşlarını hazırlamaktır. Allah’tan başarılı olmasını  diliyoruz.

musluman-kimligin-kodlari.jpgMaalesef günümüzde insanlar çok meşgul! Hayatın hızlı akışı karşısında direnemeyerek doğru dürüst beslenmelerine bile dikkat edemez oldular, ayaküstü atıştırmalarla öğün savar hale geldiler. İşte bu kitap,  insanlara bir şeyler söylemek, bir şeyler okutmak istiyor.

Yazar diyor ki: “İnsanımızın ve toplumumuzun genel gidişi, sosyolojinin gerçekleri, derin tarihin ışık tutması ve Allah Teâlâ’nın zafer günlerini insanlar arasında tedavül ettirerek döndürüp dolaştırmasından anladığımız kadarıyla yakın gelecekte bu kötü gidiş bitecek, insanların en temel haklarına acımasızca vurulan zincirler kırılacaktır. İşte o zaman İslam, vicdanlardan dile ve organlara, oradan aile ve çevreye, derken topluma ve devlete yürüyerek zor zamanların olumsuz etkilerini bitirecektir. İşte o zaman insanlar, kendilerine hayat ve mutluluk veren bu dini anlatan kitaplara daha çok ilgi duyacak ve okuyup anlamak isteyeceklerdir. Buna kesinlikle inandığımız için yazıyoruz. Hiç şüphesiz akıbet Müslümanlarındır!”

Kitap, İstanbul’da, Özgü Yayınlarından çıkmıştır. Okunması dileklerimizle, yazar ve yayınevini tebrik ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.