Dünya şokta! Putin'e ağır suçlama

Dünya şokta! Putin'e ağır suçlama
Rus model Anna Shapiro, sarsıcı bir olayla dünya basınının manşetlerinde yer aldıktan sonra, daha çarpıcı bir iddiayla gündeme oturdu. Kadın Putin'in kendisi zehirlemeye çalıştığını iddia ederek başından geçen olayları anlarttı.

 

30 yaşındaki manken Anna Shapiro, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putinve ekibinin kendisini zehirlemeye çalıştığını öne sürdü.

Pazar günü kocası Alex King’le yemeğe çıkan kadın, başına geleceklerden habersizdi.

Rus ajan Sergey Skripal ile kızı Yulia Skripal’in 4 Mart'ta zehirlendiği Salisbury'de, bir anda benzer olaylar yaşanmaya başladı. 42 yaşındaki eşi 15 dakika boyunca tuvaletten dönmeyince, Rus model tuvalete gitti.

Kadının eşi Alex King ağzında köpüklerle baygın bir halde yatıyordu.Kadın eşinin ardından kendisinin de bayıldığını söyledi. Çift, bir garsonla birlikte hastaneye kaldırıldı. Anna Shapiro Pazartesi taburcu edilerek polis gözetimine alındı.

Rus zehri korkusunun yaşandığı Salisbury’deki restoran karantinaya alındı.

Güvenlik güçleri, "striknin saldırısı" ihtimali üzerinde duruyor.

Shapiro, "Ben pizza söyledim, Alex de deniz levreği, sebze ve patates yedi. Ayrıca şarap içtik" dedi.

2008’de Londra’ya taşınan manken, Rus istihbarat servislerinin kendisini ajan olarak gördüğüne inandığını söyledi. Kendisinin zehirlenmesiyle ilgili olarak kamuoyu önünde Putin’i suçlayan Shapiro, bu açıklamalarının ardından, telefondan ölüm tehditleri aldığını öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.