Süper Lig ekibinden Nabil Dirar bombası!

Süper Lig ekibinden Nabil Dirar bombası!
​Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Nabil Dirar'a Atiker Konyaspor kanca attı. Dirar'la prensip anlaşmasına varılırken Fenerbahçe cephesi devre arasına kadar süre istedi.


Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Nabil Dirar, Atiker Konyaspor ile büyük ölçüde anlaştı. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın bizzat arayıp ikna ettiği Faslı oyuncu devre arasında Yeşil-Beyazlıların yolunu tutabilir.

Aykut Kocaman'ın Nabil Dirar'dan söz almasının ardından Fenerbahçeli yöneticilerle temasa geçen Konyaspor yönetimi 32 yaşındaki oyuncuyu 1,5 yıllığına kiralamak istedi.

Fenerbahçe: Teklifi kabul edebiliriz!

Fenerbahçe'yle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Dirar, Sarı-Lacivertlilerden yıllık 3 milyon euro kazanıyor. Bu rakamın tamamını karşılayamayacaklarını belirten Konyaspor yönetimi Fenerbahçe'ye bir buçuk yıllık alacağının yarısını ödemeyi teklif etti.

Teklifi değerlendirmeye alan Fenerbahçe yönetimi sözleşme feshine gidemezsek bu öneriyi kabul edebiliriz cevabını verdi. Devre arasına kadar Dirar'ın menajeriyle görüşmelerini sürdürecek olan Fenerbahçe sözleşme feshini kabul ettiremezse Faslı futbolcu Konyaspor'un yolunu tutacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.