Alkol yasaklansın diyen Erkan Petekkaya’ya mahalle baskısı mı yapılıyor?

Alkol yasaklansın diyen Erkan Petekkaya’ya mahalle baskısı mı yapılıyor?

Alkol yasaklansın diyen oyuncu Erkan Petekkaya’dan ikinci bir alkol açıklaması geldi. Sanatçı sözlerini düzeltti. Bu durum mahalle baskısıyla mı karşı karşıya sorusunu akıllara getirirken, oyuncunun geçmişte alkolden çok çektiği ortaya çıktı.

Alkol yasaklansın diyen oyuncu Erkan Petekkaya’dan ikinci bir alkol açıklaması geldi. Sanatçı sözlerini düzeltti. Bu durum mahalle baskısıyla mı karşı karşıya sorusunu akıllara getirirken, oyuncunun geçmişte alkolden çok çektiği ortaya çıktı. 

Erkan Petekkaya’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada "Acilen alkol ve sigaranın yasaklanması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandığı belirtilmişti. 

erkan-ic-1.jpg(Erkan Petekkaya Aynalı Tahir dizisiyle ünlenmişti.)

Petekkaya’dan ikinci bir alkol açıklaması geldi.

Oyuncu bu sözlerini düzeltme gereği duyarak, ifadelerinin yanlış anlaşıldığını vurgulayarak "Belki de 'alkol ve sigaradan uzak durulsun' şeklinde söylemem gerekirdi" dedi. 

DÜZELTME İHTİYACI HİSSETTİ

Petekkaya’nın alkol açıklaması şöyle:

"Ben o sözleri bir temenni olarak, aynı zamanda bir eş ve bir baba olarak söyledim. Ben bu alkol illetinden yeteri kadar çektim. Örnek olmamız gereken gençleri, alkolden ve sigaradan uzak tutmak için sarf ettiğim sözler sanki ben bağnazca alkole ve sigaraya karşıymışım da bu sözleri onun için söylemişim gibi algılandı." 

"Nasıl ki savaşlar olmasın, dünyada çocuklar açlıktan ölmesin, herkes refah içinde yaşasın gibi temennilerimiz varsa benimki de öyle bir temenniydi aslında. Röportajı telefondan yaptı ve belki de ‘Alkol ve sigaradan uzak durulsun’ şeklinde söylemem gerekirdi. Böylesine insani bir cümleyi alıp içine siyaset ve dini katıp yorumların yapılmasına son derece üzüldüğümü belirtmek isterim."

MAHALLE BASKISI MI VAR?

Oyuncu Erkan Petekkaya’nın, zararı malum olan alkol konusunda yaptığı "alkol yasaklansın" yönündeki ilk açıklamayı düzeltme gereği duyması, mahalle baskısıyla mı karşı karşıya sorusunu akıllara getirdi. Sosyal medya ve internet sitelerinde olayla ilgili “Alkol yasaklansın diyen oyuncu Petekkaya linç ediliyor” şeklinde yorumlar da yapıldı. 

TAKDİR TOPLADI

Öte yandan, Petekkaya’nın “Ben bu alkol illetinden yeteri kadar çektim” demesi, açıklamalarında son derece samimi olduğu, canı yandığı ve başkalarının da zarar görmemesini istediği için böyle bir açıklama yaptığı şeklinde değerlendirildi ve takdir topladı.

Sosyal medyada, alkole özgürlük savunuculuğu yapan çevrelerden ise Petekkaya'nın bu çıkışı reklam amaçlı yaptığı yorumlarında bulunanlar da oldu. 

Peki Erkan Petekkaya kimdir?

1970 Elazığ doğumlu olan Erkan Petekkaya, aslen ise Diyarbakırlıdır. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Üniversitede Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazandı. Devlet tiyatrolarında kadrolu olarak 1993'te çalışmaya başladı. 1994 yılında kamera şakalarıyla televizyon dünyasındaki kariyerine giriş yaptı. 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle kariyerine devam etti. 1999 yılında Aynalı Tahir adlı dizi için kamera karşısına geçti ve şöhreti orda yakaladı. Ardından çok sayıda dizi filmde başrol oynadı. 
 

er2-001.jpg

 

*** Yahu sembollerine yer veren dizi hangisi haberi için TIKLAYIN

*** Güzellik yarışması birincisinin başörtülü annesi haberi için TIKLAYIN

*** Kapanıp başörtüsü takmaya başlayan ünlü kim haberi için TIKLAYIN

*** Oyuncu Başak Sayan'dan garip köpek açıklaması haberi için TIKLAYIN 

*** İçip içip etrafa rahatsızlık veren ünlü kim haberi için TIKLAYIN

 

Gazeteilksayfa.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.