Daha kaç can yanacak!

Daha kaç can yanacak!
Sokaklardaki başıboş köpek dehşetine bir yenisi daha eklendi. Kırşehir'de kızını servise bıraktıktan sonra evine dönerken köpeklerin saldırısına uğrayan kadın, ölümden döndü.

Korkunç olay, Boztepe ilçesi Çevirme köyünde yaşandı. 56 yaşındaki Sabahat Karaman, sabah saatlerinde kızını okula götürmek üzere servis aracına bindirdi. Karaman, eve dönüş yolundayken önüne yaklaşık 10-12 sokak köpeği çıktı. Bir anda köpeklerin saldırısına uğrayan kadın yere yığıldı.  

AYNI YERDE 2. SALDIRI 

Karaman'ın çığlıklarını komşuları duydu. Kadın komşusunun oğlu tarafından kurtarıldı, köpekler de mahalle sakinleri tarafından kovalandı. Kanlar içinde kalan Sabahat Karaman, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan talihsiz kadının kafa derisinin koptuğu, kol ve bacaklarında doku kayıpları olduğu tespit edildi. Karaman'ın bir yıl önce de aynı yerde köpeklerin saldırısına uğradığı öğrenildi. 

“9'DAN SONRASINI SAYAMADIM” 

Kadını köpeklerden kurtaran komşu Yunus Gökbulut, “Annem sabah namazına kalktığında sesleri duymuş, beni uyandırdı. Ayakkabılarımı giyip fırladı. Gittiğimde köpeklerin hepsi üzerindeydi. 9 köpekten sonrasını sayamadım. Bayağı kalabalık bir köpek grubuydu. Üstünü falan parçalamışlardı. Eve gidip battaniye getirdim. Ambulansa ve muhtara haber verdim. Sonra da Sabahat Teyze'yi hastaneye getirdik” dedi. 

ÖNLEM ŞART

24 ARALIK: Antalya Alanya'da, komşusunun 2 köpeğinin saldırısına uğrayan Fatma Sarı'nın (67) kafa derisi koptu.

3 OCAK: Kayseri'de, yaklaşık 25 köpeğin parçaladığı lise öğrencisi Mehmet Özer(14) feci şekilde can verdi.

3 OCAK: Antalya Elmalı'da, komşusuna ait 3 köpeğin saldırısına ağrayan 8 yaşındaki Mertcan, ölümden döndü.  Son olarak Ankara ve Kırşehir'de yaşanan benzer saldırılar, olayın vehametini bir kez daha ortaya koydu. Hayatlarından endişe eden vatandaşlar, hayvanlara zarar vermeden gerekli tedbirlerin alınmasını istiyor.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.