Okan Bayülgen emlak sektörüne el attı!

Okan Bayülgen emlak sektörüne el attı!
Tarihi Doğan Apartmanı’ndaki dairesini 15 milyon 500 bin liraya satışa çıkaran şovmen Okan Bayülgen, bu kazançla Boğaz’dan ev alıp daha sonra iki katına satmayı hedefliyor.

54 yaşındaki şovmen Okan Bayülgen, aralarında Derin Mermerci ve Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural'ın da dairesinin bulunduğu apartmandaki 4 oda bir salon daireye 15 milyon 500 bin lira fiyat biçti. 270 metrekarelik daireyi satışa çıkaran Okan Bayülgen, bir yandan da Boğaz hattında ev arayışına girdi. Dairenin satışından kazandığını yine gayrimenkule yatıracak olan Bayülgen, al-sat işiyle de sermayesini canlı tutmayı hedefliyor. Kazancını katlamak için emlak danışmanlarından da destek alan şovmen, Boğaz'daki satılık evleri incelemeye koyuldu. Bodrum'daki mekanı için bir ayağı Ege'de olan şovmen, İstanbul'a her gelişinde soluğu emlakçılarda alıyor.

1895'te yapılan Doğan Apartmanı, şu anki ismini o zamanki sahibi Kazım Taşkent'in İsviçre'de dağda kayak yaparken ölen oğlu Doğan Taşkent'ten aldı.

 

Tarihi apartmanda Derin Mermerci ve ünlü sanatçı Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural'ın da daireleri bulunuyor. Apartman, 'Eşkıya' ve 'Muhsin Bey' gibi birçok filme de ev sahipliği yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.