Xiaomi'nin yeni cep bilgisayarı Rubik's Cube tanıtıldı

Xiaomi'nin yeni cep bilgisayarı Rubik's Cube tanıtıldı
Teknoloji geliştikçe, donanım bileşenleri gittikçe küçülmeye başladı. Teknoloji devi Xiaomi, son birkaç yılda el bilgisayarlarını da piyasaya sürdü. Bilgisayar küçük olmasına rağmen gereken performansı gösteremiyor. Bunu fark eden Çinli teknoloji devi, ye

"Xiaomi Rubik's Cube CR160R" adlı ürün 62x62x44mm boyutuna sahip. 145 gr ağırlığındaki bilgisayar, Intel'in 4 çekirdekli J4125 işlemcisini kullanıyor. Grafik tarafında ise, Intel HD 600 tercih edilmiş.

Cep bilgisayarının ön tarafında USB 3.0 Tip-C bağlantısı mevcut. USB 3.0 Tip-C bağlantısı USB PD destekliyor. Bu sayede de Tip-C kablosu ile cihaza güç sağlanıyor. Cihazda monitörler için HDMI bağlantısı da bulunuyor.

Cihazın internete bağlanmak için Wi-Fi ve Bluetooth 4.2 bağlantısı bulunuyor. İnternet bağlantısını kablolu olarak sağlamak isteyen kullanıcılar için Ethernet bağlantısı da mevcut.

Xiaomi'nin yeni cep bilgisayarında USB 3.0 Tip-A ve kart okuyucu yuvaları da bulunuyor. Cihazın 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı versiyonu 143 dolardan, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı versiyonu ise 174 dolardan satışa çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.